Вівторок, 21.05.2024, 20:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 14 » Чергове засідання виконавчого комітету
14:29
Чергове засідання виконавчого комітету
 
12         14 вересня 2012 року міський голова Ігор Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 31 проект рішень. Затверджено – 31 .
Розглянувши проект розвитку освіти в місті на початок 2012/2013 навчального року рішенням виконавчого комітету було затверджено на 2012/2013 навчальний рік мережу загальноосвітніх навчальних закладів: всього загальноосвітніх навчальних закладів – 6, в них учнів – 2684, класів – 126. Продовжено роботу міжшкільного навчально-виробничого комбінату, в якому на 2012/2013 навчальний рік затверджено 43 класи, 820 учнів, 55 годин, що передаються комбінату загальноосвітніми навчальними закладами міста. Цим же рішенням було затверджено мережу дошкільних навчальних закладів, кількість груп в них , режим їх роботи та мережу позашкільних навчальних закладів.
 
12          Розглянувши письмове звернення керівника комунального підприємства „Міська аварійна служба” та надані техніко-економічні розрахунки щодо встановлення тарифу на послугу теплопостачання для бюджетних установ міста без урахування вартості газу, у зв’язку з реорганізацією підприємства (зменшення чисельності працюючих), зменшенням посадових окладів адмін. персоналу відповідно і зменшенням фонду оплати праці та приведенням у відповідність розрахунків складових витрат у собівартості послуг до фактичного рівня цін, що затверджені на державному рівні, зростанням вартості електроенергії на 101,29%, відповідно до постанови КМУ від 01 червня 2011 року № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги” рішенням виконавчого комітету встановлено тариф на послугу теплопостачання для бюджетних установ міста на давальницькій сировині з урахуванням ПДВ 20%:
• плата за одиницю приєднаного теплового навантаження (1Гкал/год.) - 31016,77 грн. в неопалювальний період;
• плата за одиницю фактично спожитої теплової енергії (Гкал) – 186,13 грн. в опалювальний період.
Розглянувши звернення начальника управління ветеринарної медицини в Знам`янському районі та з метою впорядкування розміщення об’єктів роздрібної торгівлі на території міста, забезпечення належного контролю за санітарно-епідеміологічним благополуччям населення міста та з метою приведення території до санітарних норм рішенням виконавчого комітету надано дозвіл державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи управління державної ветеринарної медицини в Знам`янському районі проводити ветеринарно-санітарну експертизу продукції підконтрольної лабораторії, яка реалізується в місцях стихійної торгівлі на ринках міста та рекомендувано керівникам ринку "Залізничник" та "Привокзального" ринку підприємства "Фенікс" провести роботу щодо забезпечення торгівельними місцями власників молочної, плодово-овочевої, м`ясної продукції та риби.
Розглянувши звернення державного підприємства "Молодість", та з метою забезпечення належного контролю за здійсненням гастрольних заходів та санітарного і екологічного стану на території міста рішенням виконавчого комітету надано дозвіл державному підприємству "Молодість", на розміщення та проведення гастрольних вистав циркової програми "Цирк дітям!" на площі перед міським Палацом культури з 17.09.2012 р. по 23.09.2012 р.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 705 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты