Неділя, 05.05.2024, 10:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 8 » Чергове засідання виконавчого комітету
14:13
Чергове засідання виконавчого комітету
   12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 16 проекти рішень. Затверджено - 16.

Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2013/2014 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2014/2015 року, а також звіти керівників комунальних підприємств, начальника відділу освіти, начальника відділу культури і туризму, начальника управління соціального захисту населення з даних питань, виконавчий комітет Знам`янської міської ради відмічає, що в цілому осінньо-зимовий період роботи господарського комплексу міста пройшов організовано і злагоджено, без суттєвих порушень у функціонуванні мереж водо-, газо- і електропостачання.
Системи життєзабезпечення населення працювали у штатному режимі. Але під час сильного зниження температури зовнішнього повітря (до -30 ºС) відмічались випадки перемерзання труб водопостачання та водовідведення. Але вживались всі необхідні заходи та аварійні ситуації усувались оперативно.
На підставі доповідей про виконання заходів підготовки підприємств, установ і організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 року виконавчий комітет Знам’янської міської ради взяв зазначену інформацію до відома, та затвердив заходи підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року, а саме об’єктів: відділу освіти; відділу культури і туризму; КП «СМКП «Ритуал»; житлового фонду;
об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства по Знам’янському ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ; управління соціального захисту населення; Знам’янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Розглянувши звернення відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому про надання дозволу на проведення дискотеки на літньому танцювальному майданчику у міському Парку відпочинку, виконавчий комітет Знам’янської міської ради в рамках проведення міських заходів з нагоди відзначення Дня Перемоги надав дозвіл фізичній особі-приватному підприємцю на проведення дискотеки з 21.00 до 24.00. години 09-10 травня 2014 року на танцювальному майданчику, розташованому у міському Парку відпочинку.

Розглянувши лист директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо загальнобудинкових водомірів, виконавчий комітет Знам’янської міської ради надав дозвіл ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на обслуговування загальнобудинкових водомірів у кількості 47 одиниць для здійснення технологічного обліку, що встановлені у багатоповерхових житлових будинках м. Знам’янки, які знаходяться на балансі КП «ЗЖЕК № 1».






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 901 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты