Четвер, 02.05.2024, 13:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Чергове засідання виконавчого комітету
10:07
Чергове засідання виконавчого комітету
           
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 15 проектів рішень. Затверджено - 15.

На виконання вимоги Президента України, що до сприяння органами влади волонтерам, які допомагають армії та відновленню мирного життя, доручення міського голови, щодо організації керівником ЗМКП «Ринокторгсервіс» разом з громадською організацією збору допомоги на потребу армії та переселенців з Донецької та Луганської областей, розглянувши письмове звернення керівника Знам’янського міського комунального підприємства «Ринокторгсервіс» ,щодо наданих ним пропозицій по вирішенню питань по збору допомоги на потребу армії та переселенців, виконавчий комітет міської ради дозволив ЗМКП «Ринокторгсервіс» використовувати зупиночний комплекс на Привокзальній площі та на відведеній території для організації виїзної, виносної та сезонної торгівлі ЗМКП «Ринокторгсервіс», по вул. Жовтневій встановити павільйон для збору допомоги на потребу армії та переселенців з Донецької та Луганської областей.

За підсумками робочої наради по питанню забезпечення руху автобусів на міських автобусних маршрутах загального користування, враховуючи пропозиції міської ветеранської організації та мешканців південної частини міста щодо внесення змін до розкладу руху пільгового автобуса по маршруту №4 "Готель-Водолікарня", виконавчий комітет міської ради затвердив з 11.08.2014 р. зміни до розкладу руху автобусів на міських автобусних маршрутах загального користування, які здійснюють перевезення пільгових категорій громадян у частині зміни часу відправлення з початкового пункту та кінцевого пункту першого пільгового рейсу маршруту № 4 "Готель-Водолікарня" з понеділка по п’ятницю, відповідно о 07.40 та 08.10 год.
            
12
З метою забезпечення виконання робіт по поточному та капітальному ремонту доріг комунальної власності м. Знам’янки та тротуарів, розглянувши надані пропозиції, виконавчий комітет міської ради визначив виконавців робіт з ремонту доріг комунальної власності м. Знам’янки та тротуарів.

Розглянувши звернення начальника відділу освіти про надання дозволу ЦДЮТ на укладення договору оренди з громадською організацією «Київський форум митців «Вільний громадянин» приміщення ЦДЮТ площею 27,3 кв. м., для розміщення офісу громадської організації «Київський форум митців «Вільний громадянин», виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на розміщення офісу громадської організації «Київський форум митців «Вільний громадянин» на період з 08 серпня 2014 року по 31 грудня 2014 року за договірною ціною, але не нижче розрахункової вартості.

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця та з метою забезпечення належного контролю за здійсненням гастрольних заходів та санітарного і екологічного стану на території міста, виконавчий комітет Знам'янської міської ради надав дозвіл на розміщення дитячих атракціонів на площі перед міським Палацом культури з 21.08.2014 р. по 31.08.2014 р
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты