Четвер, 02.05.2024, 00:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 29 » Чергове засідання виконавчого комітету
16:25
Чергове засідання виконавчого комітету
  
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 проектів рішень. Затверджено - 22.

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок та військову службу", Указів Президента України від 14  жовтня  2013 року № 562 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році", від 01 травня 2014 року № 447 "Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави" та з метою забезпечення своєчасного і якісного виконання цієї роботи, виконавчий комітет міської ради вирішив призвати на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у жовтні-листопаді 2014 року громадян чоловічої статті, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, а також громадян України офіцерського складу, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу і яким присвоєно відповідне звання офіцера запасу. Роботу призовної  комісії організувати в період  з 01  жовтня  по  28  листопада 2014 року 
12

Розглянувши письмове звернення головного лікаря обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих та надані техніко-економічні розрахунки щодо встановлення тарифу на послугу водопостачання для мешканців 16-квартирного двоповерхового будинку, який розташований на території санаторію, у зв'язку із приведенням розрахунків складових витрат у собівартості послуг до фактичного рівня цін, що затверджені на державному рівні, а саме: збільшенням розміру мінімально заробітної плати по відношенню до розміру в діючому тарифі на 19,5% ( з 1004,0 грн. до 1218,0 грн.); підвищенням вартості електричної енергії на 42,0% (з 1,0 грн./кВт до 1,42 грн./кВт); підвищення плати за дослідження питної води у 3,4 рази; підвищення розміру податку за користування надрами на 36,1 %, виконавчий комітет Знам’янської міської ради встановив обласному протитуберкульозному санаторію для дорослих тариф  на послугу водопостачання для  населення будинку, що розташований на території санаторію у розмірі  17,34 грн. за 1 куб.м. без урахування ПДВ.

Виконавчий комітет вніс зміни до рішення виконкому від 12.09.2014 року № 314 «Про тимчасову заборону в м. Знам’янка використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході України»,   виклавши в новій редакції: «Заборонити  в  м.  Знам’янка   фізичним  та  юридичним  особам використання  салютів,  феєрверків  та  інших  піротехнічних  засобів  на  час проведення  антитерористичної  операції  на  сході  України за винятком днів святкування Нового року в ніч з 31 грудня на 1 січня».

Розглянувши повідомлення Знам’янського міського виборчого штабу ВО «Батьківщина»  про проведення 30 вересня 2014 року о 19.00 на площі Героїв Майдану масового заходу – творчої зустрічі з народним артистом України Павлом Зібровим на підтримку Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», виконавчий комітет Знам’янської міської ради взяв до відома зазначене повідомлення.

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив розмір щомісячної батьківської плати за навчання дітей в класі хореографії (народно сценічний танець) на базі дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка та встановив  з 01 вересня  2014 року батьківську плату в розмірі  35 грн. Також визначено, що плата за навчання вноситься протягом навчального року, тобто 9 місяців, до 10 числа поточного місяця, до банківських установ міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты