П`ятниця, 29.03.2024, 10:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 12 » Чергове засідання виконавчого комітету
13:56
Чергове засідання виконавчого комітету
 
12
Міський голова  І.Крижановський  провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 8 питань. Затверджено – 8.

Заслухавши інформацію  начальника відділу освіти Н.Попової про внесення  змін до порядку встановлення батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ міста, керуючись Законом України «Про державний бюджет України на 2015 рік»  передбачено плату за харчування дітей в ДНЗ не менше 60% від вартості харчування на день, виконавчий комітет Знам’янської міської ради встановивз 01.01.2015 року розмір батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ в розмірі 60% - 8.40 грн. в день при вартості дітодня 14 грн. в день.
Від плати за харчування дитини звільняються батьки або особи, що їх заміняють, у сім’ях, у яких  сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку встановлюється законом про Державний бюджет України для визначення права на звільнення від плати за харчування дитини у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах.

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвержив із 26 січня 2015 року грошову норму харчування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей у розмірі, що становить у середньому 6,00 грн. в день на одну дитину.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 908 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты