Субота, 20.04.2024, 11:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 23 » Чергове засідання виконавчого комітету
14:57
Чергове засідання виконавчого комітету
 
12
Міський голова  І.Крижановський  провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 13 питань. Затверджено – 12
З метою забезпечення виконання в місті Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування",   розглянувши інформацію начальника відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян Кондаурової О.С.  про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом  2014 року? виконавчий комітет міської ради взяв до відома зазначену інформацію.

Заслухавши інформацію  начальника відділу освіти Н.Попової про внесення  змін до порядку встановлення батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ міста, керуючись Законом України «Про державний бюджет України на 2015 рік»,   враховуючи зростання цін на харчування, та необхідність підняття вартості дітодня при платі батьків не менше 60 % за день харчування дитини, виконавчий комітет Знам’янської міської ради встановив з 01.02.2015 року вартість дітодня  в розмірі 15 гривень та розмір батьківської плати 60 % - 9  гривень в день за харчування дітей в ДНЗ. Від плати за харчування дитини звільняються батьки або особи, що їх заміняють, у сім’ях, у яких  сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку встановлюється Законом про Державний бюджет України для визначення права на звільнення від плати за харчування дитини у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты