П`ятниця, 29.03.2024, 17:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Чергове засідання виконавчого комітету
10:49
Чергове засідання виконавчого комітету
12
Заступник міського голови Заруцький А.А. провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19 проектів рішень. Затверджено - 18.
Виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив перелік витрат на 2015 рік від надходження спеціального фонду по територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Вніс зміни до Положення про міську комісію «Турбота і милосердя», затвердженого рішенням виконавчого комітету від  12 червня 2015 року № 191. Так, зокрема:

Сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції (далі - АТО), військовослужбовців і поранених учасників АТО матеріальна допомога надається 1 раз на рік з обласного бюджету у розмірах, визначених обласною Комплексною програмою соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської обласної ради від 19.09.2014 року № 650 (в редакції рішення Кіровоградської обласної ради від 28.05.2015 року  № 756 "Про внесення змін та доповнень до обласної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих  учасників  антитерористичної  операції, військовослужбовців  і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2014-2015 роки").
12

Окремим категоріям громадян у разі звернення до депутата обласної ради матеріальна допомога на лікування, вирішення соціально-побутових проблем тощо надається 1 раз на рік в межах видатків обласного бюджету на зазначену мету на відповідний рік згідно з помісячним розписом.

Матеріальна допомога з міського бюджету надається 1 раз на рік:
в разі надзвичайної ситуації (пожежа, затоплення помешкання, аварійний стан житла, інше) - у розмірі до 1000,00 грн. при наявності підтверджуючого документа, наданого відповідною організацією чи підприємством за підписом керівника; 
на відшкодування лікування важкохворих дітей віком до 18 років та (або) оплату медичних препаратів у вигляді перерахунку  коштів на розрахункові рахунки медичних закладів усіх форм власності, при наявності підтверджуючих документів,у розмірі  до 5000,00 грн.;
при необхідності оперативного втручання, онкохворим, у випадках термінового лікування  в ситуаціях, де є загроза життю, - у розмірі до 1000,00 грн. при наявності довідки лікарняної установи;
при необхідності зубопротезування - у розмірі до 300,00 грн. при наявності довідки зі стоматологічної поліклініки; 
особам, звільненим з місць позбавлення волі, - у розмірі до 300,00 грн.;
для вирішення соціально-побутових  питань - у розмірі до 300,00 грн.; 
членам сімей загиблих учасників АТО - у розмірі 5000,00 грн. при наявності підтверджуючих документів;
учасникам АТО, які отримали поранення, контузії, каліцтва, травми під час виконання обов’язків військової служби (службових обов’язків) у зоні проведення АТО - у розмірі до 3000,00 грн. на підставі підтверджуючих документів;
учасникам АТО, які потребують матеріальної підтримки,  у розмірі до  1000,00 грн. на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов проживання заявника.

Підставою для надання матеріальної допомоги з міського бюджету є письмова заява громадянина та його матеріальний стан, якщо середньомісячний сукупний дохід заявника за три місяці, які передували зверненню, не перевищує 2-х прожиткових мінімумів категорійної особи, у разі виключення - конкретна ситуація, яка склалася в сім'ї. Підтвердженням цього може бути довідка лікарняної установи або акт обстеження матеріально-побутових умов проживання заявника. 
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 985 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты