П`ятниця, 19.04.2024, 06:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 1 » Чергове засідання виконавчого комітету
15:37
Чергове засідання виконавчого комітету

12

Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 29 проектів рішень. Затверджено - 28.

З метою реалізації єдиної державної політики в галузі охорони дитинства, збереження здоров’я учнів, забезпечення повноцінного та якісного харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів, згідно постанов Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та від 02 лютого 2011 року № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних,  учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільнюються від оподаткування податком на додану вартість», виконавчий комітет міської ради встановив вартість харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста у сумі 6,00 грн. в день на одного учня.

З метою соціального захисту малозабезпечених сімей, які потребують соціальної підтримки, Керуючись Законом України від 24.12.2015 року № 911-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», змін до частини п’ятої ст.35 Закону України «Про дошкільну освіту», виконавчий комітет міської ради звільнив від плати за харчування дитини батьків або осіб, що їх замінюють, із сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».

Розглянувши заяву керівництва супермаркету ТОВ «АТБ-маркет» щодо  погодження на цілодобовий режим роботи мережі магазинів «АТБ» в місті Знам’янка,  та враховуючи згоду Знам’янського відділу Поліції ГУНП  в Кіровоградській області, виконавчий комітет міської ради встановив цілодобовий режим роботи мережі супермаркетів "АТБ"  в м. Знам`янка по вулиці Фрунзе, 2-в та Фрунзе, 112.

З метою усунення фінансового навантаження на комунальні підприємства  та скорочення адміністративно-управлінського персоналу, підвищення  ефективності управління житлово-комунальним господарством міста, надання якісних послуг населенню міста, що зменшить розрахунки на види діяльності підприємств, виникає необхідність здійснення реорганізації комунальних підприємств. У комунальній власності міста існує комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг»,  на базі якого є всі необхідні умови провести злиття інших комунальних підприємств міста. Враховуючи назване, виконавчий комітет міської ради визнав доцільним проведення  реорганізації комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом їх злиття в комунальне підприємство  «Комбінат комунальних послуг».

З  метою  задоволення  потреб мешканців південного  мікрорайону  міста  пасажирськими автоперевезеннями  у неділю, виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив  доповнення  до  розкладу  руху  автобусів по маршруту № 2  «Готель – мікрорайон «Південний»  чотирма  рейсами,  перевезення  на  яких  здійснюється у неділю:

Час  відправлення  з  початкового  пункту від зупинки «Готель»

Час  відправлення  з кінцевого пункту

від зупинки «Південний» 

06:45

07.45

10:45

11:45

07:15

08:15

11:15

12:15

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1073 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты