Середа, 03.07.2024, 10:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Чергове засідання виконавчого комітету
13:45
Чергове засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 21 проектів рішень. Затверджено - 19.

Заслухавши звіти: керівника комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг» М. Коротченка, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О. Рябова, начальника відділу освіти Л. Грекової, начальника відділу культури і туризму С. Бабаєвої, начальника управління соціального захисту населення А. Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т. Костікової, заступника головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» Ю. Ахрамєєва, начальника станційно-лінійної дільниці № 5 (м. Знам’янка) районного центру телекомунікацій № 513 Кіровоградської філії ПАТ «Укртелеком» О. Гребенюка, заступника начальника Знам’янського БМЕУ ПАТ «Укрзалізниця» В. Іванова  та інформацію в. о. начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства М. Берлової про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року, виконавчий комітет Знам`янської міської ради відмічає, що підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року завершується.
Станом на 01.09.2016 року реалізація заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 років знаходиться на завершальному етапі. Рівень виконання робіт по місту за всіма показниками становить 82-85 %.
Роботи з підготовки до нового опалювального періоду були розпочаті відразу ж після завершення попереднього.
Основні напрямки, завдання і заходи з підготовки визначені рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 30 червня 2016 року № 178 «Про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2015/2016 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2016/2017 року».
На підставі доповідей про хід підготовки господарського комплексу міста до стабільного функціонування в осінньо–зимовий період 2016/2017 року, виконавчий комітет Знам’янської міської ради зазначену інформацію взяти до відома та доручив керівникам підприємств житлово-комунального господарства забезпечити безперервну роботу аварійно-диспетчерських служб під час проходження опалювального періоду 2016/2017 року.

З метою організації роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІV квартал 2016 року, виконавчий комітет  Знам’янської міської ради затвердив перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на IV квартал 2016 року.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 921 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты