П`ятниця, 26.04.2024, 10:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 16 » Чергове засідання виконавчого комітету
09:52
Чергове засідання виконавчого комітету
12
Під головуванням   міського голови Філіпенка Сергія Івановича  11 січня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 11 проектів рішень  та всі 11 затверджено. 

З метою  економного витрачання бюджетних коштів розпорядниками, одержувачами коштів міського бюджету та комунальними підприємствами міста при закупівлі  товарів, робіт і послуг, враховуючи п.3 рішення Знам'янської міської ради від 17 листопада 2017 року №1173,  рішенням виконавчого комітету затверджено заходи  щодо економного витрачання бюджетних коштів головними розпорядниками, розпорядниками нижчого рівня, одержувачами коштів міського бюджету та комунальними підприємствами міста при закупівлі товарів, робіт і  послуг.

Розглянувши письмові звернення начальника виробничого підрозділу "Знам'янське територіальне управління" філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" ПАТ "Укрзалізниця" Лелеки І.Л., виробничому підрозділу "Знам'янське територіальне управління" філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" ПАТ "Укрзалізниця"  встановлена вартість 1 Гкал  виробленої теплової енергії для квартирно-експлуатаційному відділу м.Кропивницький, що знаходиться  в приміщенні ДН-3  за адресою: вул. Михайла Грушевського,10 м.Знам'янка,   у  розмірі  1798,04 грн. з урахуванням ПДВ 20%  та вартість 1 Гкал  виробленої теплової енергії для мешканців  гуртожитку по проспекту Шкільний, 8 м.Знам'янка  у розмірі 1027,12 грн. з урахуванням ПДВ 20%.

Рішенням виконавчого комітету надані дозволи: фізичній особі-підприємцю Лозовенку Євгенію Олександровичу на тимчасове розміщення  дитячих розважальних атракціонів та здійснення святкової торгівлі у Міському парку відпочинку в  період з 01.05.2018 р. по 01.10.2018 р та фізичній особі-підприємцю Скогарєву Олегу Юрійовичу на тимчасове розміщення  дитячих розважальних атракціонів та здійснення святкової торгівлі у Міському парку відпочинку в  період з 15.04.2018 р. по 01.10.2018 р.

Рішенням встановлено пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості будівництва гаражу по вул. Михайла Грушевського, 43  у м. Знам'янка Кіровоградської області.

Рішенням виконавчого комітету затверджено штатний розпис Знам’янської центральної районної лікарні  станом на 01 січня 2018 року в кількості 350,75 штатних одиниць за рахунок загального фонду та 2,5 штатних одиниць за рахунок спеціального фонду та зобов’язано  комунальний заклад «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» (в.о. головного лікаря Попов П.М.) та Знам’янську центральну районну лікарню (головний лікар Муравський І.Б.) підготувати  та подати на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради проект рішення про затвердження штатного розпису комунального закладу на 2018 рік з урахуванням діючих нормативно – правових актів щодо медичного обслуговування населення міста та району.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты