П`ятниця, 19.04.2024, 14:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 29 » Чергове засідання виконавчого комітету
16:37
Чергове засідання виконавчого комітету
12
Під головуванням   першого заступника міського голови Загородньої Валентини  Григорівни 25 січня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 15 проектів рішень  та всі 15 затверджено. 

Однією з дієвих ланок взаємодії влади і громади є звернення громадян. Скільки і з якими питаннями зверталися знам’янчани до виконавчого комітету, інформувала на його засіданні начальник відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян О.А.Григор’єва. Упродовж 2017 року до виконавчого комітету Знам’янської міської ради надійшло 1979 звернень, що на 328 менше, ніж 2016 року. Найактуальнішими були питання соціального захисту – 34,2 відсотка (688 звернень), надання матеріальної допомоги, призначення та виплата соціальної допомоги, субсидій та правильності їх нарахування, виплати коштів у готівковій формі для придбання твердого побутового палива і скрапленого газу.

Друге місце за кількістю займають питання житлово-комунальної сфери – 451 звернення – 22,4% - ремонт покрівель, під’їздів, ліфтів, внутрішньо будинкових мереж водо- та електропостачання, ремонту доріг, відновлення освітлення.

Питома вага звернень, у яких порушувалися земельні питання, складає 11,7 відсотка. У 235 зверненнях громадяни порушили питання надання земельних ділянок, набуття права власності на землю, поновлення терміну дії оренди землі, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою.

Найбільше звернень у 2017 році надійшло від пенсіонерів – 473, безробітних  - 172. 73 звернення отримано від робітників, 32 – від підприємців, 26 – від працівників бюджетної сфери, 19 – від військовослужбовців. На особистому прийомі в міського голови побували 149 знам’янчан. Переважна більшість із них порушили проблеми комунального господарства. Упродовж 2017 року проведено 13 перевірок дотримання вимог законодавств з питань звернення громадян  та стану їх розгляду у відділах, управліннях, службах, центрах виконавчого комітету. Відзначено належну роботу зі зверненнями громадян у КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та відділі економічного розвитку, інфраструктури, промисловості та торгівлі, управлінні соціального захисту населення, відділу земельних питань та інш.

Пільговики на автобусних маршрутах
Як відомо, у листопаді та грудні 2017 року на міських автобусних маршрутах загального користування працівники управлінь та відділів міськвиконкому за участю депутатів міської ради та представників громади здійснювалися обстеження перевезення пільгових категорій громадян. Які ж його результати? За період перевірки  на автобусах, які здійснювали пільгові перевезення  перевезено 15942 пасажири, із них 11726 пільговиків, середньоденний показник перевезень відповідно складає 2277,4, громадян пільгових категорій 1675,1. За маршрутами: середньоденна кількість перевезених пільговиків складає: №2 – «Готель-Південний» - 146,1; №5 – «Готель-Сільгосптехніка» - 283,3; №3 «Залізничний вокзал – вул. Урожайна» - 225,6; №4 – «Готель – Водолікарня» - 372,7; №6 А «Залізничний вокзал – смт Знам’янка Друга» (комбікормовий) – 343,1; №6 Б «Залізничний вокзал – смт Знам’янка Друга» (вул. Польова) – 304,3.

Що вплинуло на тарифи?
Розглянувши звернення директора ПП «Олександріяліфт» А.С.Тримбача та надані розрахунки щодо встановлення скоригованого тарифу на послуги з технічного обслуговування ліфтів у м.Знам’янці з 2018 року у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, виконавчий комітет встановив для ПП «Олександріяліфт» скориговану вартість послуги з технічного обслуговування одного базового ліфта та вартість технічного обслуговування ліфта у житлових будинках м.Знам’янки за 1 кв. м загальної площі житла (без урахування вартості електроенергії на роботу ліфтів) із застосуванням коефіцієнтів, що враховують термін експлуатації ліфтів. Тобто тарифи по кожному ліфту різні, у середньому вони підвищилися на 27,5 відсотка.

Військовий облік на підприємствах 
Про підсумки роботи з військового обліку призовників і військовозобов’язаних у органах місцевого самоврядування, на підприємствах в установах, організаціях і навчальних закладах Знам’янки у 2017 році інформував начальник відділення військового обліку солдат і сержантів запасу Знам’янського об’єднаного військового комісаріату О.В.Кваша. Керівників підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язано проводити роботу щодо обліку військовозобов’язаних і призовників відповідно до вимог нормативних документів: щомісячно до 5 числа надавати до військового комісаріату повідомлення про всі зміни, що стосуються сімейного стану, місця проживання, освіти, місця роботи і посади військовозобов’язаних і призовників. У семиденний термін повідомляти про всіх військовозобов’язаних та призовників, прийнятих на роботу чи звільнених, своєчасно здійснювати бронювання військовозобов’язаних на  період мобілізації та воєнного часу, забезпечити участь у навчанні посадових осіб, відповідальних за ведення військового обліку.

Рішенням виконкому створено позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію Знам’янського ОМВК для проведення медичного огляду віськовозобов’язаних. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/4

Кировоград: новости и сайты