Субота, 20.04.2024, 15:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 26 » Чергове засідання виконавчого комітету
13:57
Чергове засідання виконавчого комітету
Під головуванням   першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни  22 лютого  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 14  проектів рішень,  затверджено 13. 

Заходи цивільного захисту на 2018 рік
З метою забезпечення виконання вимог Кодексу цивільного захисту України  та на виконання розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації від  10 січня 2018 року № 10-р «Про основні заходи цивільного захисту області на 2018 рік», виконавчим комітетом затверджено План основних заходів цивільного захисту міста на 2018 рік.  Сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ міської ради вказано забезпечувати організацію виконання Плану основних заходів цивільного захисту міста на 2018 рік та узагальнену інформацію про його виконання  подавати  управлінню з питань цивільного захисту  Кіровоградської облдержадміністрації.

Майданчик – перенести
Розглянувши звернення депутата Знам’янської міської ради Майбороди Ю.Г.  та акт обстеження сміттєвих майданчиків по вулиці Привокзальній,3, біля дитячої музичної школи ім.М.В.Лисенка, виконавчий комітет своїм рішенням зобов’язав УМА та ЖКГ (нач. М.Нікітін)  розробити схему розміщення контейнерного майданчика біля приміщення колишньої котельні по вулиці Привокзальній. А отримавши всі необхідні погодження цієї схеми, доручено підготувати проект рішення виконавчого комітету про надання дозволу на перенесення контейнерного майданчика на протилежну сторону внутрішньо-квартального проїзду до приміщення колишньої котельні. Цим рішенням передбачено й облаштування огорожі біля сміттєвого майданчика по вулиці Привокзальній,3 – від електричної підстанції до діючих гаражів - для запобігання розповсюдження побутових відходів на прибудинкову територію.

У парку – атракціони
На засіданні виконавчого комітету затверджено схему розміщення дитячих розважальних атракціонів та точок святкової торгівлі у міському парку відпочинку фізичній особі-підприємцю Є.О.Лозовенку на період з 1 травня по 1 жовтня 2018 року. Планується, що крім звичних каруселей, батутів, веломобілів з’являться й нові розваги.
Цьому підприємцю надано дозвіл і на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів та здійснення торгівлі у місцях проведення святкових заходів на території міста. Є.О.Лозовенку рекомендовано укласти договір на соціальне партнерство та розміщення реклами, договір з КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» на прибирання та вивезення сміття, створити необхідні умови для відвідувачів, дотримання норм техніки безпеки.

Підтверджено категорії
Враховуючи результати річного звіту закладів культури, виконавчий комітет підтвердив категорії з оплати праці: міському Палацу культури – І категорію, Будинку культури  смт.Знам’янка Друга – ІІ категорію, центральній бібліотечній системі та міському краєзнавчому музею – IV категорію.
Звітувала робоча комісія

Як відомо, для створення у Знам’янці єдиного медичного простору рішенням Знам’янської міської ради №1256 від 22 грудня 2017 року створено робочу комісію для прийняття цілісного майнового комплексу Знам’янської районної лікарні до комунальної власності міста. Перший заступник міського голови В.Г.Загородня, котра очолює цю комісію, звітувала, що було проведено: інвентаризацію високовартісного обладнання та необоротних матеріальних активів, малу оцінку, обстеження транспортних засобів, нерухомого майна, будівель та споруд. Члени робочої комісії вивчили технічну документацію та ознайомились із установчими документами ЦРЛ. Спільно підготовлено акт прийому-передачі цілісного майнового комплексу Знам’янської ЦРЛ до комунальної власності міста Знам’янки, який було затверджено виконавчим комітетом Знам’янської міської ради.

Супермаркет АТБ – на реконструкції
У Знам’янці вже тривалий час ходили чутки про те, що супермаркет АТБ буде зачинено. Як пояснила на засіданні виконкому представник супермаркету ТОВ «АТБ-маркет», торговельний заклад, що розміщується в центрі міста, по вулиці В.Голого, 2-В, зачинено на реконструкцію – оновлення дизайну, яка триватиме кілька місяців. 
Другий магазин АТБ (вул. В.Голого, 112) працюватиме й надалі у цілодобовому режимі. Супермаркет, що в центрі, після осучаснення повернеться до надання послуг за таким же графіком роботи.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты