Субота, 27.04.2024, 04:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 4 » Червону стрічку носить небайдужий
17:32
Червону стрічку носить небайдужий
12
В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів протидії насильству», до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом, спеціалістом І категорії ЦСССДМ Білокамінською О. М., на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3було проведено акцію «Червону стрічку носить небайдужий».

В акції взяли участь учні 9-Б класу - волонтери спеціалізованого формування «Школа волонтерів»та всі небайдужі, з числа учнівської молоді 1-11 класів. Також, до акції охоче приєдналися вчителі школи. А допомогли з її організацією вчитель історії і правознавства Білокамінська Т. І., вчитель з основ здоров’я та технологій Корчагіна О. П., психолог Семенкова О. М., заступник з виховної роботи Москаленко Л. І. та директорЗОШ № 3 Подвиженко О. І..Всім бажаючим роздавали червоні стрічки на шпильці. Крім цього, діти творче підійшли до організації великого стенду з розміщеною інформацією про ВІЛ/СНІД та ряд плакатів, на яких намалювали своє бачення хвороби ВІЛ/СНІДу.
12
Чому саме червона стрічка? Проста річ – петелька з відрізкою стрічки червоного кольору, довжиною 15 см. Її носять, приколовши до одягу шпилькою. Червона стрічка – це символ протесту проти істерії невігластва, проти дискримінації та суспільної ізоляції людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом. Це символ пам’яті про сотні тисяч людей, віднесених цією жорстокою хворобою. Тому, кожен небайдужий до проблеми ВІЛ/СНІДу, за бажанням, міг приколоти Червону стрічку до одягу, під час проведення акції. Байдужим не залишився ніхто.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 788 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты