Неділя, 28.04.2024, 15:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 24 » Чорнобиль – зарево над Прип’ятю
09:48
Чорнобиль – зарево над Прип’ятю
 12
В ланцюгу найстрашніших катастрофа ХХ століття Чорнобиль займає особливе місце, де одним натиском кнопки було змінено весь світ.

Година-реквієм «Чорнобиль – зарево над Прип’ятю» і виховна година «Мужність і біль Чорнобиля» проведені 24 квітня в ПТУ-12 для учнів, гр.20 та для учнів 8 класу ЗОШ №1. Бібліотекарі міської центральної бібліотеки Наталія Мирошниченко та Наталія Сатир вели розповідь, основану на відеоматеріалі, про причини та наслідки катастрофи. Учні дізналися про місто атомників Прип’ять, яке зараз називають місто-примара. Слухали розповідь, основану на спогадах дружини Василя Ігнатенка, який одним із перших знаходився в центрі атомної катастрофи та помер від радіаційного опромінення..
 
Присутні вшанували тих, хто заступив собою чорнобильське лихо, хто відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. В їхню честь прозвучала пісня у виконанні А.Бернацкого «Чернобыль – ты боль».

26 квітня – це день, коли кожна людина повинна поставити перед собою такі питання: Хто я? Для чого живу я на світі? Як живу? Як дію? Чим можу допомогти іншій людині? Адже сама природа зробила нам застереження: люди, не будьте байдужими, жорстокими, безпечними, пам'ятайте, що доля планети, наше з вами майбутнє у наших руках.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 899 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты