Четвер, 02.05.2024, 20:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 17 » Чорнолісся» прославляє Знам’янку
19:23
Чорнолісся» прославляє Знам’янку
  12
Нещодавно в Івано-Франківській області відбулися змагання Кубку України зі спортивного велосипедного туризму.  До збірної команди Кіровоградської обласної федерації спортивного туризму увійшли освітяни – вчителі та керівники туристських гуртків: Олександр Александров (капітан команди) і Аркадій Ліщенко із Добровеличківки, студент факультету фізвиховання Кіровоградського педагогічного університету Дмитро Заєць. Знам’янку представляли члени громадської організації «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся» - Валерій Корчагін (тренер та учасник команди) і Сергій Бондаренко.

Посівши в минулому році ІІІ місце на аналогічних змаганнях у Криму, команда була налаштована на більш високі досягнення. Все вирішила складна дистанція «Велоралі», де кіровоградці посіли І місце. Це і дало у підсумку загальнокомандну перемогу у Кубку України. В особистому заліку Валерій Корчагін виборов ІІІ місце. Тепер команда буде захищати честь України на міжнародних змаганнях зі спортивного велосипедного туризму!
   12
Громадська організація «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся», що вже чотири роки діє на базі міського краєзнавчого музею» (засновники: Корчагін В.В., Корчагіна О.П., Кулик Т.С., Голий В.А.), пропагує здоровий спосіб життя та пропонує змістовне дозвілля для всіх, хто бажає цікаво і змістовно організувати відпочинок, знайомлячись з історико-культурною спадщиною і природним середовищем нашого краю та і всієї України.

В даний час клубом проводиться робота по організації туристичного походу в гори Карпати, який буде проходити з 25 червня по 3 липня. Маршрут: Знам’янка-Львів-Кваси. Планується підйом на гори Говерла та Петрусь, відвідування цікавих об’єктів історії і природи Закарпатя: географічний центр Європи, термальні джерела, ряд музеєв та інш.

А всіх, хто хоче гарно відпочити та випробувати себе, запрошуємо до туристично-краєзнавчого клубу «Чорнолісся», який працює на базі краєзнавчого музею за адресою вул..Глібка, 28-В, тел.. 2-09-09.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 898 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты