Середа, 01.05.2024, 18:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 31 » Чужих дітей не буває!
13:23
Чужих дітей не буває!
 
12         Достеменна істина, висловлена древньогрецьким філософом Платоном про те, що ніхто не стає хорошою людиною випадково, вже вкотре підтвердила свою правдивість. Саме від виховання, від тих підвалин, які закладаються в дитинстві, вже в дорослому житті доводиться пожинати плоди. 
А що робити дітям, які з різних причин залишилися без батьківської опіки та материнської ласки? Як їм подолати усі труднощі, стати на ноги, отримати освіту та знайти своє місце у житті. У таких випадках на допомогу приходять школи-інтернати, які беруть на себе такий важкий тягар, як гідне виховання громадянина держави.
12         На виконання завдань і соціальних ініціатив Президента України щодо створення умов для сімейного виховання та творчого розвитку кожної дитини, та з нагоди відзначення Дня захисту дітей міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Андрій Тесленко, депутат Кіровоградської обласної ради Сергій Кліпацький спільно з представниками міської партійної організації Партії Регіонів , Знам’янської міської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» за доброю традицією побували у Знам'янському дитячому будинку – інтернаті III - IV профілю та Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів.
12         Ігор Борисович звернувся до всіх присутніх з такими словами: «Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край». Теплі та щирі слова від гостей, які цього дня прибули на свято, почули на свою адресу вихованці інтернат них закладів.
Як заведено, в гості з пустими руками не ходять. На малюків чекало безліч подарунків. Міський голова та секретар міської ради вручили дітлахам морозиво, депутат Кіровоградської обласної ради Сергій Кліпацький подарував телевізор, представники Знам’янської міської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» подарували дітям художню літературу, яка була зібрана під час проведення акції « Мені не байдуже".
12          До речі , голова міської партійної організації Партії Регіонів Андрій Вікторович Тесленко вручив директору Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат І-ІІІ ступенів Надії Володимирівні Заруцькій квитки в цирк для вихованців закладу.
Усе було зроблено для того, щоб влаштувати справжнє свято щасливого дитинства та здійснення дитячих мрій, щоб діти пам’ятали цей день і з нетерпінням чекали його на наступний рік.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 912 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты