Четвер, 02.05.2024, 14:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Цього року буде відзначатися 71-ша річниця визволення Знам’янки від фашистських загарбників
09:44
Цього року буде відзначатися 71-ша річниця визволення Знам’янки від фашистських загарбників
 
12Все далі у минуле відходять роки Великої Вітчизняної війни, але цікавість до цього героїчного періоду в історії нашої країни та міста не згасає. Події другої світової війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист Батьківщини.
         
Керуюча справами виконавчого комітету Л.Меренкова у ході засідання організаційного комітету   зазначила,   що  цього року буде відзначатися 71-ша річниця визволення Знам’янки    від фашистських загарбників.

«9 грудня  2014 року наше місто буде відзначати   71-шу річницю свого звільнення. План заходів досить детальний. У нього включені   традиційні заходи, які проводилися завжди. Сьогодні ми повинні  гідно вшанувати пам'ять наших ветеранів, яких, на жаль, з кожним роком стає все менше. Наше завдання провести всі заходи на високому організаційному рівні,   не забути жодного ветерана, вивчити їх проблеми, надати допомогу, щоб вони почувалися досить комфортно не тільки під час проведення свята, але й в усі інші дні», - підкреслила Лілія Іванівна .

Також під час засідання організаційного комітету було наголошено на тісному співробітництві у першу чергу з ветеранськими організаціями. Крім того, особливу увагу необхідно приділити залученню до участі в заходах молодого покоління.

В ході засідання було затверджено План заходів   з підготовки та відзначення 71-ї річниці визволення  міста Знам’янки. У ньому заплановано заходи з увічнення та вшанування пам'яті ветеранів війни, культурні, спортивні, освітні та інші заходи.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 788 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты