Вівторок, 30.04.2024, 17:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 27 » Cприяння залученню інвестицій в Україну - одне з першочергових завдань економічної політики держави
18:35
Cприяння залученню інвестицій в Україну - одне з першочергових завдань економічної політики держави
12
   Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів оперативну нараду із заступниками міського голови, керівниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради. Міський голова визначив пріоритетним завданням у роботі виконавчого комітету формування позитивного інвестиційного іміджу міста та посилення роботи по стимулюванню реалізації інвестиційних проектів у місті, які передбачені Державною програмою активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.
    «За словами Президента, за умови низької динаміки світової економіки та загострення конкуренції за інвестиційні ресурси, України вдається зберігати обнадійливі тенденції в інвестиційній сфері», - сказав Ігор Борисович.
   Так, було повідомлено про завершені у 2013 році проекти інвестиційної спрямованості. Подано декларацію про готовність об'єкта до експлуатації у ТОВ "Агропродукт" "Будівництво кондитерських цехів по вулиці Мусоргського, 17 у м. Знам'янка". Проінформовано про наміри завершити в 2014 році інвестиційні проекти ТОВ "Геоід", які пов'язані з реконструкцією колишнього готелю "Лісова галявина" та завершення будівництва 3-ї черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень і будівель заводу з виробництва металопластикових виробів та нестандартних конструкцій по вул. Будьонного, 203 в м. Знам'янка. Ці об'єкти вкрай необхідні економіці міста. Введення їх в експлуатацію дасть можливість створення десятків нових робочих місць, сталого розвитку та зростання добробуту мешканців міста. 
   Міський голова доручив всім структурним підрозділам та відділам міськвиконкому вжити вичерпних заходів до усунення причин, які стримують підготовку та реалізацію інвестиційних проектів у місті, не допускати жодних дій які б стримували створення позитивного інвестиційного клімату в місті, чітко дотримуватись діючого законодавства та всіляко сприяти прискоренню вирішення питань, які знаходяться в компетенції органів місцевого самоврядування міста. 
   На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 825 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты