Вівторок, 30.04.2024, 16:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 28 » Cприяння залученню інвестицій в Україну - одне з першочергових завдань економічної політики держави
12:32
Cприяння залученню інвестицій в Україну - одне з першочергових завдань економічної політики держави
12
    Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів робочу зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності міста по питанню вдосконалення інвестиційного клімату в місті. В нараді взяли участь голова селищної ради смт. Знам’янка Друга Філіпенко Сергій Іванович та генеральний директор ТОВ «Геоід» - депутат обласної ради Кліпацький Сергій Вікторович.
   На початку зустрічі міський голова зазначив, що Президент України наголошує на важливості залучення інвестицій задля розвитку агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства, машинобудування, транспортної інфраструктури, курортно-рекреаційної сфери й туризму, пріоритетним завданням для влади він визначає подолання перешкод в інвестиційній діяльності.
    Міський голова надав короткий звіт про стан виконання програми "Центральний регіон – 2015" в частині інвестиційних проектів, проінформував присутніх про об'єкти, здані в експлуатацію в 2013 році та перспективи будівництва в 2014 році. Введення в експлуатацію нових об'єктів дає можливість створювати нові робочі місця і міська влада підтримує в цьому суб'єктів господарювання, надаючи в їм оренду земельні ділянки на тривалий термін або надає право на їх викуп. 
Крижановський І.Б. зазначив, що з метою спрощення процедуру отримання будь-яких дозволів та погоджень, міською радою створено Центр надання адміністративних послуг. У міському бюджеті 2014 року закладені кошти для надання допомоги суб’єктам підприємницької діяльності, які будуть впроваджувати важливі для міста інвестиційні проекти, на даний час процедура надання цієї допомоги розробляється.
   В кінці зустрічі міський голова звернувся до суб’єктів підприємницької діяльності з проханням прийняти участь у формуванні позитивного інвестиційного іміджу міста, адже впровадження потужних інвестиційних проектів зміцнюватиме економіку не тільки нашого міста, а і України в цілому. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 881 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты