Неділя, 28.04.2024, 17:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 18 » Де є активні громадські організації, там активніше вирішуються проблемні питання
14:31
Де є активні громадські організації, там активніше вирішуються проблемні питання
12    Міський голова Ігор Борисович Крижановський зустрівся а активом міської громадської організації «Союз-Чорнобиль». У зустрічі взяли участь: керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю В.Загородня, голова громадської організації М.Бровко.

Під час зустрічі обговорювалися питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, проблемні питання діяльності громадської організації, надання фінансової підтримки організації з міського бюджету у 2014 році.

Активісти громадської організації зосередили увагу на проблемних питаннях, які цікавлять чорнобильців, а це: санаторно-курортне лікування, безкоштовні ліки для пільговиків, виділення приміщення для діяльності громадської організації у більш зручнішому місці.

Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко зазначила, що основне фінансове забезпечення цієї категорії населення закладено у державних програмах через державний бюджет. Повідомила, що міською радою прийнято рішення «Про Порядок використання коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів». Рекомендувала керівництву громадської організації подати головному розпоряднику коштів під час формування ним бюджетного запиту на наступний рік заяву щодо надання фінансової підтримки.

«Давайте працювати спільно, спільно вирішувати питання учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, не залишати без уваги кожного, хто потребує уваги на піклування», - з такими словами звернулася Наталія Олександрівна до присутніх.

Учасники наради вирішили наступну зустріч провести 26 вересня ц.р. , на якій заслухати інформацію про стан забезпечення санаторно-курортними путівками ліквідаторів, про стан медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та про забезпечення житлом цієї категорії громадян.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1009 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты