Неділя, 05.05.2024, 10:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 21 » День депутата
08:24
День депутата
  
12
Відповідно до плану роботи Знам’янської міської ради шостого скликання на 2014 року та графіку проведення Днів депутата відбувся День депутата. На порядку денному було розглянуто питання про внесення змін до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Начальник юридичного відділу Данільченко Юрій Володимирович проінформував депутатів міської ради щодо змін до законодавчих актів України, які були внесені останнім часом.

Юрій Володимирович звернув увагу депутатів, що відповідно до Закону України від 27.03.2014 року №1170-VII у зв’язку із прийняттям змін до Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» посилено відповідальність суб’єктів надання такої інформації за порушення норм цих законодавчих актів. Введено адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення строків надання інформації, публічної інформації, надання неповної або недостовірної інформації та ін.

Суттєвих змін зазнав Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо обов’язкового оприлюднення результатів діяльності міських, сільських, селищних рад та їх виконавчих комітетів та надання такої інформації на відповідні запити. Розширено перелік інформації, яка є публічною, шляхом внесення змін до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про державні закупівлі» та ін. Внесено зміни до Кодексу адміністративного судочинства України, відповідно до яких спори, пов’язані з обмеженням права доступу до публічної інформації, підвідомчі адміністративним судам.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 918 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты