П`ятниця, 26.04.2024, 06:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 20 » День депутата
10:15
День депутата
 
12
На виконання плану роботи  Знам’янської міської ради шостого скликання на 2015 рік, відповідно до протокольного доручення міського голови за результатами планірної наради 02.03.2015 року, п.4 розпорядження міського голови від 02.03.2015 року №7 «Про скликання сімдесят третьої сесії міської ради шостого скликання» в міській раді проведено День депутата. 

Депутати спільно з начальником юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченком обговорили питання, що виникають під час дотримання норм  Законів України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині здійснення депутатами міської ради своїх повноважень. Присутні отримали інформацію щодо Порядку та термінів подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік.      
                                           
Про напрямки реалізації Міських програм протягом 2015 року, проінформували присутніх начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Л.Лаптєва, начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Н.Попова, начальник управління соціального захисту населення  виконавчого комітету Знам’янської міської ради А.Волошина. Заступник начальника фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Лепетко зазначила, що формування міського бюджету проводиться на підставі листів головних розпорядників бюджетних коштів, а додатком 7 до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2015 рік» затверджено перелік Міських програм, що фінансуються.

Депутати міської ради мали змогу отримати від доповідачів інформацію щодо коштів, які передбачені на фінансування міських  Програм у 2015 році та щодо вже проведених виплат.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1120 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты