Четвер, 02.05.2024, 03:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 22 » День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців
13:12
День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців
  
12
Щороку 23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора України. Це свято відзначається з 2004 року на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Свято Державного Прапора ми відзначаємо напередодні Дня незалежності, тому що ці свята нерозривно пов’язані між собою. Прапор – це символ волі та мрії багатьох поколінь українців до свободи та незалежності.
22 серпня 2014 року біля приміщення міськвиконкому відбулася офіційна церемонія підняття Державного Прапора України, в якій взяли участь міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Надія Адамович, депутати міської ради, представники установ, підприємств, організацій, громадських та політичних організацій міста.

Міський голова привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора України та 23-ю річницею незалежності України. 
   
12
Він зазначив: «День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний. Історія українського синьо-жовтого стягу йде в глибину століть. Синій і жовтий кольори з найдавніших часів стали органічною частиною державних символів, ці кольори уособлюють безхмарне мирне небо і стиглі пшеничні ниви.

Сьогодні, наша рідна країна переживає, певно, найважчі часи періоду незалежності. Це випробування вірністю та єдністю. Весь український народ, від маленьких міст, до столиці, має витримати це разом. Горить рідна земля, гинуть наші сини, які власним життям відстоюють честь та єдність рідної країни. Дякуючи Богові, воєнні дії не відбуваються у нашому місті, проте кожен із нас повинен всім серцем співчувати нашим воякам.
  
12
Саме Незалежність повернула нас до прагнення бути рівними серед розвинутих держав світу. Нехай живе історична пам`ять нашого народу, почуття національної гідності, самоповаги та поваги до інших народів додають нам натхнення, бажання працювати і жити».

Місто наше сьогодні, як і вся Україна піднімається економічно і відновлюється духовно, виключно завдяки тому, що живуть і працюють в ньому талановиті, волелюбні, працьовиті люди, люди великого серця та сильного духу. Саме кращим знам’янчанам були вручені відзнаки з нагоди 23-ої річниці незалежності України.    
12
 
Цього ж дня відбулося покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзарю.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты