Понеділок, 22.07.2024, 15:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 43
Гостей: 43
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 15 » День фізичної культури та спорту
07:09
День фізичної культури та спорту
12
Для любителів та шанувальників спорту у Знам’янці вихідні дні 9-10 вересня стали справді святковими, адже ми визначали День фізичної культури та спорту. Ті, хто слідкують за спортивними подіями в соціальних мережах, вже знають, що родзинкою Дня спорту став благодійний забіг на підтримку Ані Куценко що постраждала від опіків. Ініціював забіг голова ГО ДМО «Нове покоління» - Сергій Немічев і його радо підтримали відділ освіти та відділ молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 

У цій акції взяли участь близько 150 знам’янчан, на чолі із міським головою С.І.Філіпенко. Знаєте, я зустрічала колону бігунів на міському стадіоні і бачила, як мама Ані не стримувала сльози, коли бігуни нарешті забігли на бігову доріжку… Це, навіть не демонстрація своєї фізичної підготовки, витривалості та здібностей, це – показник свідомості та небайдужості, здатність прийти на допомогу, надати підтримку і, я вважаю, що це дуже важливо. Учасники забігу передали мамі Ані п’ять з половиною тисяч гривень. Однокласники дівчинки скандували у своєму відеопривітанні: «Аня, одужуй скоріше, повертайся до нас!» - ми всі приєднуємось до цих слів!
12

Під час невеликої урочистої частини С.І.Філіпенко нагородив тих, хто закладає основи любові до фізичної культури та спорту, а саме – вчителів фізичної культури. Почесними грамотами та подяками  Знам’янського міськвиконкому  за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у місті було нагороджено : Тетяну Шкамариду, Олександра Йовенка, Ігора Крисіна, Наталію Клюку, Юрія Бондаренка,  Олену Нікіфорову,  Олену Крисіну,  Миколу Міщенка, Олега Степаненка, Віталія Сидоренка. 

У свою чергу, головний спеціаліст відділу освіти Знам’янської міської ради Т.М.Попова вручила подяки за сумлінну працю тренерам-викладачам  Комплексної дитячо-юнацької школи  : Євгену Гавришевському, Віталію Махині, Ігору Поплавку, Миколі Добрянському, Світлані Брижицькій, Сергію Кошовому, Інні Хрипті, Миколі Лежненку, Ірині Федіній, Олександру Гребенюку, Валерію Леню, Владиславу Маніну та Олександру Постільняку.
12

Одразу після урочистостей школярі міста змагалися у спритності та спортивній підготовці у міський спартакіаді з легкої атлетики. Учні вибороли 54 переможця у таких видах як стрибки в довжину, біг 60 метрів, біг 30 метрів та метання. Найбільшу кількість винагород отримали учні ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей, та ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназії – аплодисменти вчителям!

У той самий час, на міському корті, запекло змагалися шанувальники тенісу. До речі, цей турнір можна назвати ювілейним, адже рівно рік минув з того часу, як цей видовищний вид спорту почав активно заявляти себе у нашому місті.

Перше місце  впевнено виборов – Іван Петренко;
Друге місце – Олексій Григоренко;
Третє місце – Віталій Шайденко.
12

А наступного дня йшли запеклі інтелектуально-спортивні змагання з шахів у клубі «Біла тура», під дбайливим судійством Максима Ковальчука, змагання з настільного тенісу в осередку ГО ДМО «Нове покоління», традиційні змагання із снукеру на базі ресторанного комплексу «Капучіно», турнір з волейболу у смт.Знам’янка Друга… і скрізь були прихильники спорту, фізичного розвитку, спортивного життя.

Та ще хочу розповісти про емоційний, бурхливий, захоплюючий турнір з футболу на Кубок міського голови.
Гра між командами «Локомотив КДЮСШ» та «Сокіл» (Кіровоградський р-н) видалася дійсно напруженою та неймовірно цікавою, всі 90 хвилин ми слідкували за грою затамувавши подих. Як висловився міський голова – запеклий вболівальник і гравець – це був справжній футбольний трилер.       
                              
12
Перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь гостей. Було дуже прикро і, правду кажучи, дуже шкода було віддавати такий гарний Кубок супротивнику. Та після впливового слова головного тренера, голови федерації футболу м.Знам’янка Валерія Леня та самого міського голови Сергія Філіпенка  під час перерви – наші футболісти зібралися. Безліч цікавих та гострих моментів, напруженість, азарт, драйв…. ПЕРЕМОГА!!! 4:3 – кубок наш!!!

Нажаль, нажаль – дуже мало знам’янчан насолоджувались цією цікавою та захоплюючою грою, а особливо прикро, що серед вболівальників не було навіть вихованців секцій футболу Знам’янської КДЮСШ, адже тут був простір для вражень, здобуття навичок та приклад для майбутніх наших футболістів. 
На високому професійному рівні судив гру Олексій Шмалько, Андрій Марущук  визнаний кращим напівзахисником, а Владислав Пономаренко – кращим воротарем. Дякуємо  гравцям за незабутні враження та сподіваємось, що такі ігри будуть традиційними
12

Спортивні події в місті та селищі відбувалися завдяки злагодженій роботі спортивних громадських організацій міста, за участі та дбайливого впливу міського голови С.І. Філіпенка,  начальника відділу освіти Л.А.Грекової, її заступника Н.Л.Черкас, головного спеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А.О.Сугарея, а розповіла вам про перебіг подій    
12

  

Начальник відділу молоді,
спорту та охорони здоров`я                                 Р.Ладожинська

Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты