П`ятниця, 26.04.2024, 21:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » День людей поважного віку у смт Знам’янка Друга
14:06
День людей поважного віку у смт Знам’янка Друга
12
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей поважного віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. 

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно. 
12Так напередодні Міжнародного дня людей поважного віку, у Будинку культури смт. Знам’янка Друга 29.09.17 року відбувся вечір відпочинку. Чудовий та гостинний настрій панував завдяки учасникам художньої самодіяльності: вокальний колектив «Горлиця» та солістка Г. Рибнікова. 

На свято були запрошені пенсіонери селищної ради та Будинку культури, голови вуличних комітетів та депутати пенсіонери селищної ради. 

12Зі словами вдячності та поздоровлення виступив селищний голова Москаленко Сергій Борисович подякував ветеранам за їх багаторічну невтомну працю на благо рідного селища та побажав міцного здоров’я, життєвої енергії, шани і поваги від людей. 
 
Глядачі не лише спостерігали концерт, а й приймали у ньому участь, а саме грали в ігри, співали пісні, відповідали на питання та прийняли участь у жартівливій лотереї. Після концертної програми на всіх чекало чаювання зі смаколиками, які підготувала адміністрація селищної ради. 

Під час зустрічі за чашкою чаю відбулася щира розмова про минуле та майбутнє селища. Ветерани висловили свої сподівання на те, що рідне селище і надалі буде процвітати, а мешканці для цього будуть робити все від них залежне.


Категорія: Новини культури | Переглядів: 669 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты