Середа, 03.07.2024, 06:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 248
Гостей: 248
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 19 » День медичного працівника
07:13
День медичного працівника
 
12
Щороку, в третю неділю червня, відзначається День медичного працівника. 
Немає жодного, хто б не зустрічався з людьми у білих халатах: вони супроводжують кожного з нас  впродовж всього життя, дарують своє тепло і знання, допомагають, лікують наші душі та тіла, віддають по-краплині свої серця, жертвують своїм  власним здоров’ям заради порятунку інших.

Напередодні Дня медичного працівника міський голова Крижановський Ігор Борисович та т.в.о першого заступника міського голови Іваськів Тетяна Анатоліївна побували у Державному закладі «Відділкова лікарня станції Знам’янка «Державного підприємства «Одеська залізниця», де провів зустріч з медичним персоналом.
 
12
Вітаючи  колектив лікарні з Днем медичного працівника, міський голова підкреслив: «Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною.  І кожен із нас розуміє: здоров'я - головне багатство, без якого неможливе щасливе і повноцінне життя, тому ваша праця завжди була і залишається затребуваною і шанованою. Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються любов’ю та повагою. Ваші руки дарують радість життя, вселяють віру у зцілення. Не жаліючи зусиль і часу приймаєте на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини — її життя». 
 
12
Звертаючись до присутніх т.в.о. першого заступника міського голови Т.Іваськів зазначила, що медики – це люди, які стоять на сторожі здоров’я, щоб ми були впевнені в собі і своєму майбутньому та підкреслила,  що суспільство може бути впевненим у собі, тільки тоді коли є надійна медицина. Тетяна Анатоліївна подякувала лікарям, що підтримують Знам’янську медицину на високому рівні, за гуманність і людяність, побажала, щоб слова подяки звучали не лише у професійне свято, а щодня. 
12
 
Ігор Борисович побажав і надалі тримати такий високий рівень професійності, адже здоров’я людей залежить від фахового рівня, порядності і душевної доброти медичних працівників, яким довіряють найцінніше – своє життя. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 990 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты