Четвер, 28.03.2024, 11:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 6 » День місцевого самоврядування
22:36
День місцевого самоврядування
12
Традиційно, 7 грудня, в Україні прийнято відзначати свято — День місцевого самоврядування. Це свято людей, котрі працюють в міській, селищній, сільських та районній радах, а також тих, котрі складають великий загін народних обранців, активно працюючи та вболіваючи за свій край, свою громаду.

З нагоди свята у стінах виконавчого комітету Знам’янської міської ради 6 грудня поточного року привітали працівників органів місцевого самоврядування, які присвятили своє життя такій нелегкій, але потрібній справі. З вітаннями до присутніх звернулися секретар міської ради А . Тесленко, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко та селищний голова смт.Знам’янка Друга С.Філіпенко.
 
12
У своїх вітаннях вони зазначили, що це ті люди, кому громада довіряла протягом багатьох років вирішення життєво важливих питань.

"Президент України В. Янукович наголошує - органи місцевого самоврядування – це форма залучення громадян до управління, один із проявів демократії на місцевому рівні" , - такими словами розпочав своє вітання секретар міської ради А.Тесленко.

"Діяльність органів місцевого самоврядування пов’язана з вирішенням проблем людей, а значить стосується кожного з нас. Адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють важливу роль у розвитку та розбудові нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності та вирішенні великого кола питань повсякденного життя знам’янчан. Лише завдяки нашій наполегливості, ми зможемо досягти бажаних успіхів. Адже ми з Вами господарі в своєму домі. В наших силах зробити його багатим і гарним", — наголосив у виступі Андрій Тесленко.

Цього дня вручили ряд грамот та подяк обласної та міської ради кращим працівникам.
Завершилися урочистості святковим концертом.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты