Вівторок, 23.04.2024, 17:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 8 » День міста спортивний.
15:26
День міста спортивний.
Традиційно День міста відзначився розмаїттям спортивних подій. Четвертого серпня стартувала всеукраїнська велогонка на яку з’їхалися 80 спортсменів з десяти міст України.
П’ятого серпня спортивні баталії розгорнулися з самого ранку. На тенісному корті у міському парку відпочинку було проведено турнір з тенісу. Незважаючи на спеку хлопці отримали задоволення від гри, та, звичайно, медалі та грамоти виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Переможцями стали:
І місце – Юрій Жабський;
ІІ місце – Олексій Григоренко;
ІІІ місце – Олександр Акальмаз.
А тим часом  у  спортивному клубі «Нове покоління» проходив перший відкритий турнір з тенісу настільного, також присвячений Дню міста.  У турнірі брали участь 12 спортсменів переможцями стали: Денис Хорєв (І місце), Андрій Колесніченко (ІІ місце), Олександр Волошин (ІІІ місце).
В спортивному залі КДЮСШ у товариській зустрічі ветеранів з нагоди Дня міста змагалися гандболісти.  До нас завітали команди з міст Олександрія та Гребінка. Як завжди гра була цікава та насичена, а от що таке саме запекла боротьба за перемогу вболівальники відчули під час фінальної гри. За перше місто змагалися команди ГК «Локомотив» та ГК «Гребінка». Ось де вирували справжні спортивні пристрасті! Справжня боротьба, справжня напруга, справжній спортивний азарт. Поступатися перемогою ніхто не хотів, грали м’яч в м’яч… Та врешті-решт, майже на останніх секундах господарі такі вибороли жадану перемогу із рахунком 21:20! 
Перемогу виборювали: Дзиґа Сергій,  Кураєв Віктор, Кураєв Сергій, Довгаленко Володимир,  Нежибецький Родіон, Балясник Данило, Лежненко Микола, Щава Віктор, Ліннік Валентин, якого до речі, визнано кращим гравцем команди.
Міський голова С.І.Філіпенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.А.Ладожинська вручили командам кубки, медалі та грамоти. Під час нагородження гандболісти з м.Олександрії подякували Сергію Івановичу за підтримку спорту, а зокрема гандболу, у нашому місті, побажали подальшого розвитку у всіх напрямках які сприяють створенню здорової громади. В свою чергу, міський голова побажав нових успіхів та досягнень спортсменам, подякував організаторам та суддям змагань Володимиру Довгаленку та Володимиру Дзигі за високий рівень проведення змагань, а командам за те, що в таку спеку завітали на наше свято та вшанували його цікавою видовищною грою.
Безпосередньо у День міста у міському парку відпочинку змагалися любителі шахів, яких, доречи в нас значно збільшилося завдяки маленьким любителям цієї інтелектуальної гри. 
Змагання пройшли у трьох вікових категоріях, а переможцями стали: молодша група: 1 місце - Зажурило Олександр, 2 - Мінько Неоніла, 3 - Каріна Кузьменко. Старша група: 1 місце - Жеребецькій Олексій, 2 - Толкущий Максим, 3 - Алексеєнко Егор. Дорослі: 1 - Бойко Олександр, 2 - Запольский Володимир, 3 - Мірошніченко Віталій. Маленькі шахісти отримали грамоти та солодощі, а дорослі грамоти та задоволення від гри.
На майданчику біля РРК «Олімп» міський голова С.І.Філіпенко, помічник народного депутата О.Довгого А.Іщенко та  начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.А. Ладожинська вітали переможців всеукраїнської велогонки. Сергій Іванович подякував тренеру-викладачу з велоспорту С.Кошовому за високий рівень організації та проведення змагань, зауважив що велоспорт у Знам’янці в прямому сенсі набирає обертів виявляючи все більше і прихильників і рекордсменів. Після урочистого нагородження спортсменів Андрій Іщенко пригостив всіх морозивом, що було дуже доречно в такий спекотний день.
Отже – спортивні досягнення – це і прикраса свята і демонстрація того, що ми маємо гарний спортивний потенціал, прагнення до здорового насиченого життя та до нових перемог як  для особистого зростання так і для розвитку нашого рідного міста.

Р.Ладожинська





























Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1058 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.9/7

Кировоград: новости и сайты