Субота, 20.04.2024, 05:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 1 » День молоді. Краса врятує світ!
11:22
День молоді. Краса врятує світ!

12

Саме в День молоді відчуваєш, яке молоде в нас місто, як багато в ньому творчої та натхненої молоді, що надихає і нас працювати, творити, створювати умови для того, щоб саме молоді тут було комфортно втілювати в життя свої крилаті мрії! 

З такими словами міський голова Сергій Іванович Філіпенко звернувся до молоді міста під час урочистої частини заходів, яку відкрили вже відомі читачам і городянам Віталій і Крістіна Зайченко.     

12

Які ж урочистості без хвилюючою миті нагородження?! Разом із начальником відділу молоді та спорту Русланою Ладожинською (організатором заходу) нагородили молодих і ініціативних людей, яким належить творити майбутнє нашого рідного міста. 

За активну участь у житті міста грамотою Виконавчого комітету Знам`янської міської ради були нагороджені ведучі багатьох міських заходів Віталій і Крістіна Зайченко; за успішну участь в обласних змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім`я» - родина Сергія, Олени та Іллі Пархоменко; за сумлінну працю, професіоналізм та наполегливість в роботі нагороджена Аліна Бойко – бухгалтер комунального закладу «Знам`янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка»; Вадим Безрядін нагороджений за участь в краєзнавчому конкурсі на здобуття обласної премії ім.В.Ястребова; Анастасія Іваненко та Дарья Таран отримали грамоти за активну життєву позицію та участь у житті міста.  

12

Отримали нагороди і учні навчальних закладів міста, адже саме вони активно і наполегливо проявляють свої здібності в навчанні і спорті, в культурі і мистетстві, вони наповнюють яскравими фарбами і життя своїх навчальних закладів, і міста взагалі. 

Тож грамоти отримали: Апанасевич Богдан, Вітюхова Анастасія, Хейлик Богдан, Мартинова Марина, Петренко Марія, Андрєєв Іван, Сиротюк Евеліна.

Та все ж таки, всі присутні на площі біля міського Палацу культури з нетерпінням очікували на ще одну подію святкового дня. От-от розпочнеться конкурс краси «А я просто українка, україночка»!

Нагадаю, що саме в такому форматі, серед дорослих дівчат і перед такою аудиторією конкурс проходив уперше в нашому місті. Сподіваюсь, це також буде відображено на сторінках Книги рекордів Знам`янки.

І ось конкурс розпочався! На сцені з`явилися ведучі простий український хлопець (головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Знам`янського міськвиконкому – Віталій Зайченко), та його кум – справжній козак (головний спеціаліст відділу молоді та спорту Знам`янського міськвиконкому – Андрій Сугарей). Хлопці в легкій та невимушеній формі запросили глядачів поринути у феєрію краси, грації, безпосередньості та дівочої неповторності! 

12

Ось вони, такі милі та природні, сором`язливі та бурхливі, граціозні та спортивні – наші україночки!!! З конкурсу в конкурс вони демонстрували свої особисті риси, свій харизматизм, свій внутрішній світ, який висловлювали мовою танцю, руху, грації, пластики, вбрання, посмішок, блиску очей!

Дівчата виборювали титул «Міс Знам`янка-2016» корону, яку на початку конкурсу продемонструвала переможниця конкурсу «Знам`янчанин року 2015» в номінації «Молодь року» - Крістіна Зайченко, та сертифікат на подорожі та пригоди на 800грн. від директора туристичного агенства мережі магазинів горящих путівок «АВВЕНТУРА» - Альони Рубан. 

12

Поважному та шановному журі у складі спонсорів Альони Рубан, Юрія Гребенюка та депутата міської ради Олега Тітарєва було не так легко визначитись, щоб розподілити титули і обрати най-най-най дівчинку..... 

Хвилююча мить.... і ось вона – переможиця – Анастасія Шпаченко!!!! 

Глядачі, добре попрацювавши, обрали свою красуню,  «Міс Глядацьких симпатій» - цей титул виборола Лілія Зосімова! 

А взагалі, мені здається, що всі конкурсантки відчули себе в цей день принцесами, або дівчатами з обкладинок журналів. Аплодуємо вам, наші красуні!

12

Звичайно, не можу не сказати про спонсорів свята. Спонсорів не прийшлося умовляти довго, відразу відгукнулися Юрій Гребенюк – директор ТОВ «Вагонкомплектсервіс», Володимир Мороз – магазин «Зіркова пара», Леонід Красіловський – ТОВ «Темп Транс», Альона Рубан, яка і запропонувала головний приз конкурсу. 

Відділ молоді та спорту, нажаль, не в змозі охопити всі витрати на свято, тому дуже доречна була допомога організаційного відділу, на чолі з начальником  - Оленою Зайченко, які взяли на себе (в рамках повноважень) витрати на нагородні матеріали та квіти. Охоче підтримали нас працівники магазину «Кодак» та студія «Сюрприз», старший продавець сувенірного відділу магазину «Катерина», Оксана Пустовойченко, надала суттєві знижки на придбання призів та подарунків, Тетяна Часник – хореограф міського Палацу культури допомогла дівчатам у підготовці танцювальних виходів, Віталій Кулик, запропонував зафільмувати перебіг подій.

12

Була й несподіванка, після першого виходу дівчат, до членів журі звернувся фотограф Максим Гілль, який запропонував переможницям безкоштовну фотосесію.

А ще ми вдячні Тетяні Захарчук та Олегу Рубану, які вже наступного дня виклали яскраві, цікаві фото і ми поглянули на свято очима цих небайдужих людей.

Що ж мені здається – свято вдалося. А яка ваша думка?

Начальник відділу молоді та спорту
Ладожинська Р.А.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1161 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.9/15

Кировоград: новости и сайты