Середа, 24.04.2024, 00:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 27 » День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею
12:43
День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею
12
Щороку, в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. 

Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість – безцінний дар природи, який треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. 
12

Адже наша молодь сучасна і освічена будує і наше сьогодення і наше майбутнє. 

Всі, хто відчувають себе молодими прийшли 25 червня до міського Палацу культури відзначити свято молодості!
12

На кожному святі приємно отримувати подарунки і чути слова привітання, особливо коли вони йдуть від чистого серця,  саме такі привітання молодь почула від першого заступника міського голови Валентини Загородньої. Разом із начальником відділу молоді спорту та охорони здоров’я Русланою Ладожинською Валентина Григорівна нагородила подяками Знам’янської міської ради, та виконавчого комітету Знам’янської міської ради молодь, якою вже в праві пишатися наше місто. 
12

За енергію і завзяття, оптимізм і наполегливість що знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві, за активну життєву позицію та участь у громадському житті міста були нагороджені: О.Семенкова, М.Гарькавенко, В.Запісочна, Р.Павловський, Т.Вовченко, Б.Марговський, М.Сопов, С.Усатенко, С.Нестеренко, М.Карачун, Д.Яришева, О.Гвоздик, М.Марула, Т.Вовк.
12

А ще було багато подарунків. Гарний настрій, музику, танці і співи дарували глядачам Зразковий хореографічний колектив сучасного та естрадного танцю «Екстраверт» (керівники М.Стукаленко та К.Степанова), учасники та керівники колективів міського Палацу культури В.Кондратюк та Х.Трифонова, Р.Павловський та В.Запісочна, Д.Яришева, М.Булах, А.Масієвська, А.Подковаліхіна, К.Матвієць, В.Бабкін, С.Невмержицька, М.Пересадченко. 
12
Постійно підтримували глядачів блискучі ведучі В.Кравченко та В.Петрашова.

На зміну концертній програмі, що підготували працівники Палацу культури та відділу культури і туризму, на молодь Знам’янки чекала гостя з Києва Вікторія Бутильська, виступ якої зарядив всіх танцювальною енергією. А справжнім вибухом танцювального настрою  стала  Битва ді-джеїв з м. Олександрія  «Фрізер» та  «1.3.1.2».
12
Найяскравіші враження (у всіх сенсах цього слова), справило на Знам’янчан фаєр-шоу! Всі присутні ніби опинились у самісінькому салюті, та насолоджувались дійсно феєричним видовищем.
12

Як завжди, хочемо подякувати всім, хто долучився до того, щоб День молоді був яскравим та насиченим, а також нашим незмінним спонсорам і меценатам, це А.Мороз, Ю.Гребенюк та Л.Красіловський, а фаєр-шоу подарував випускникам 2017 року, а також всім молодим душею знам’янчанам народний депутат України О.Довгий.
12

Бажаємо  усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!
              
Відділ молоді спорту та охорони здоров’я
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 996 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты