Середа, 03.07.2024, 20:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 25 » День молоді у Знам'янці
08:56
День молоді у Знам'янці
 
12         Щорічно, в Україні, в червні відзначають свято – День молоді. Цей день символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її, як особистості. Це свято запалу та енергії, самоствердження і пізнання, натхнення і творчості, любові і романтики.
Юність і молодість – це прекрасні й пам'ятні етапи в житті кожної людини, крім того, це ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших надій.
 
12          День молоді в Україні – одне з найбільш очікуваних свят серед молодих людей і, особливо студентів.
23 та 24 червня 2012 року під патронатом міського голови Ігоря Крижановського, за підтримки народного депутата України Олександра Єдіна у місті відбулося ряд заходів присвячених Дню молоді. Це і парад дитячих візочків, парад наречених, ярмарок громадських організацій і молодіжних клубів, концертно-розважальна програма, дискотека , у програмі якої : виступи естрадної студії «Нові імена» та театру сучасного танцю «Вуличний балет» (м. Олександрії), рок-фестиваль та дискотека 90-х років.
 
12          У цей день Знам'янка стала свідком, небаченого дійства. Колона байкерів, яка проїхала центральною вулицею міста сповістила знам'янчанам про початок святкування Дня молоді саме у нашому місті. Парад наречених та парад дитячих візочків очолили міський голова І.Крижановський, народний депутат України О.Єдін, секретар міської ради А.Тесленко. Учасники параду урочистою ходою пройшли центром міста, зупиняючи на собі захоплені погляди перехожих. Кінцевим пунктом призначення – була площа біля міського Палацу культури. Де і визначили кращих з кращих.
 
12          Знам'янські матусі досить креативно підійшли до оформлення карет для своїх маленьких принців та принцес. Кожна коляска - це справжній витвір мистецтва, створений самотужки знам'янчанами. Прикрашали чотириколісний дитячий транспорт усією сім'єю, розповідають учасники параду. Як з'ясувалося фантазія батьків та дітей багата.
 
12          Організатори параду наречених зазначають, що надіти весільну сукню виявили бажання близько 23 дівчат. Були серед них як ті, хто вже встиг приміряти весільне вбрання у реальному житті, так і незаміжні дівчата. Всі учасниці самостійно придумували свої образи. Серед учасниць були прихильниці класичних весільних вбрань, але більшість побажала додати до свого образу яскраву й оригінальну деталь. Родзинкою заходу стало дефіле наречених.
 
12          У Знам'янці живуть найкращі, найпрекрасніші дівчата і жінки – на цьому під час свого вітального слова на сцені біля міського Палацу культури наголосив міський голова Ігор Крижановський. Вітаючи всіх з Днем молоді, народний депутат України Олександр Єдін наголосив, що звертається саме до тих, кому належить завтрашній день, і саме завдяки енергії і насназі молодих знам'янчан місто розвиватиметься і процвітатиме.
 
12          Усі учасники парадів отримали подарунки від народного депутата України Олександра Єдіна. Малюки одержали чудові іграшки, а наречені – ювелірні прикраси.
Організатори святкового дійства підготували багато цікавих сюрпризів для знам'янчан. Цього ж дня вперше біля міського Палацу культури пройшов "Парад мильних бульбашок", який додав гарного веселого настрою учасникам парадів та всім присутнім.
Глядачам запропонували взяти участь у конкурсах, а переможці отримували призи.
 
12          До уваги знам'янчан був представлений ярмарок громадських організацій, які працюють у нашому місті з молоддю. Це: Центр виховання молоді „Чайка” , міська організація Всеукраїнського жіночого об’єднання „Дія”, „Союз молоді регіонів України”, «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся», «Мотоклуб «16 ТОН», Правозахисна дитячо-молодіжна громадська організація „Оберіг”, «Екстраверт плюс», спортивно-культурний центр «Карат».
Слід подякувати керівникам цих громадських організацій: Володимиру Колебіденку, Світлані Бабаєвій, Михайлові Бодні, Валерію Корчагіну, Сергію Бему, Володимиру Замковому та Світлані Філіповій, Наталії Стукаленко, Віктору Кадeрову.  
12           
12         
12         


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1056 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты