Середа, 01.05.2024, 16:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 19 » День пам'яті жертв політичних репресій
15:09
День пам'яті жертв політичних репресій
   
12          У нашому місті, як і по всій країні, відзначено День пам’яті жертв політичних репресій. У неділю відбулися хода скорботи за участю міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради А.Тесленка, депутатів міської ради, працівників апарату управління, представників міських організацій політичних партій та громадських організацій.
«Сьогодні скорботний для України день. Ми вшановуємо пам'ять мільйонів наших співвітчизників, які стали жертвами тоталітарного режиму. Це був час зневіри, відчаю та безнадії. Найкращою шаною тим, хто загинув, має бути пам'ять та молитва, а тим, хто пережив страшні роки – повсякденна турбота про них.
Ми висловлюємо співчуття усім народам, які зазнали терору тоталітарних режимів. Хай наша спільна пам'ять стане запорукою тому, щоб ніколи не повторилися подібні трагедії.
Нехай пам’ятником для загиблих буде вибудована нами – їхніми нащадками – красива і могутня Українська держава», - з такими словами звернувся міський голова Ігор Борисович Крижановський до учасників мітингу.
   
12           У цей день було покладено траурні вінки, квіти до пам’ятного знаку жертвам голодомору та політичних репресій в Україні.
Скорботною хвилиною мовчання, запаленням поминальних лампадок знам’янчани вшанували пам’ять співвітчизників, які стали жертвами тоталітарного режиму.
Схиливши голови у траурній жалобі, всі того дня були об`єднані думкою: ця страшна сторінка історії нашого народу ніколи не повинна повторитися.
На будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій були приспущені Державні Прапори України.
Пам’яті померлих і розстріляних політичних в’язнів у церквах міста проведені молебні.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 828 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты