Четвер, 02.05.2024, 01:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 8 » День Перемоги-свято зі сльозами на очах
17:53
День Перемоги-свято зі сльозами на очах
  
12          Напередодні відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні у залі засідань міськвиконкому відбулися святкові урочистості .
У заходах взяли участь міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Андрій Тесленко, керуюча справами Наталія Тесленко, голова Знам'янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, воєнний комісар Знам’янсько – Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Роман Юзвенко, депутати міської ради. Почесними гостями свята стали ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій. 
 
12          З вітальним словом до учасників та гостей заходу звернувся міський голова. Ігор Борисович щиро привітав ветеранів з наступаючим святом Перемоги, відзначив їх внесок у розвиток нашої країни, висловив подяку за приклад майбутнім поколінням, а також віддав шану загиблим під час війни, додав, що він вдячний ветеранам за те, що вони зуміли виховати у молоді почуття патріотизму, розповіли їй про подвиги, що були здійснені заради їхнього майбутнього.
– Сьогоднішнє зібрання — це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим, і вдячність живим . Ми низько вклоняємося і дякуємо Вам, дорогі ветерани, за Велику Перемогу та мир, – сказав міський голова. – Нехай Бог дарує вам міцне здоров’я та довгі роки спокійного і безхмарного життя.
 
12          Користуючись нагодою, Ігор Борисович вручив Почесну грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради за особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді Ніколаєву Павлу Арсентійовичу.
За особисту мужність і самопожертву, проявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками за свободу та незалежність Вітчизни Почесними грамотами Кіровоградської обласної державної адміністрації були нагороджені Смірнов Микола Павлович та Касьяненко Володимир Миколайович.   
12           Почесною грамотою Державної адміністрації залізничного транспорту України був нагороджений колишній начальник відділу кадрової роботи дирекції залізничних перевезень Державного підприємства «Одеська залізниця» Блюм Вільгельм Готлібович. Поза увагою не залишилося жодного ветерана, всі вони були нагороджені Подяками Знам'янської міської ради.
Зі словами вдячності, побажаннями міцного здоров’я та життєвих сил до ветеранів звернулися голова Знам'янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, воєнний комісар Знам’янсько – Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату, майор Роман Юзвенко, які відзначили вагомий внесок ветеранів та працівників тилу в перемогу у війні. Наголосили на їхньому величезному досвіді, що передається прийдешнім поколінням, яким випала доля будувати нову Українську незалежну державу.
 
12          Урочисті заходи супроводжувалися святковим концертом, під час якого лунали теплі, щирі слова вдячності, привітання, музичні дарунки на честь наших переможців.
На завершення святкового заходу ветеранів запросили на галявину "Ветеран" , де вони мали змогу тісно поспілкуватися, згадати минуле, поспівати воєнних пісень та скуштувати традиційну солдатську кашу і «фронтові 100 грам». Вони — чоловіки й жінки, вже старенькі, посивілі, з орденами на грудях, були надзвичайно раді цій зустрічі, можливості поспілкуватися, погомоніти. Вони раділи, змахуючи сльози з очей.
У цей же день міський голова взяв участь в урочистостях з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, які відбулися в локомотивному депо м.Знам’янка.
 
12          Ігор Борисович привітав присутніх з Днем Перемоги – святом честі, гідності та справедливості. Побажав мирного неба, благополуччя, щастя та добробуту, а найтепліші побажання були для сивочолих ветеранів – довгих років життя, міцного здоров’я, бадьорого духу, любові та поваги від рідних та близьких і від усього народу України.
Ми не повинні, не маємо права забути те, що відбувалося 68 років тому. Велика вдячність усім тим, хто кував Перемогу, пам’ять про цих людей ми пронесемо у своїх серцях через усе життя.  
12         

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1019 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты