П`ятниця, 26.04.2024, 10:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 9 » День працівників культури та аматорів народного мистецтва
16:12
День працівників культури та аматорів народного мистецтва
12
В залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради з професійним святом вітали людей, які несуть радість та любов до співу, танцю, слова та життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями - працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Слід зазначити, що за роки незалежності День працівників культури переносився тричі. Спочатку його святкували 23 березня. Пізніше День працівників культури відповідним Указом Президента було встановлено святкувати в третю неділю травня. А згодом його перенесли на 9 листопада разом з Днем української писемності і мови.
12

На сьогоднішньому святі зібралися представники творчих професій, які збагачують духовне життя знам’янчан, забезпечують змістовне дозвілля. 

Це працівники відділу культури та туризму, працівники та представники творчих колективів міського Палацу культури, селищного будинку культури смт. Знам’янка друга, Знам’янської дитячої музичної школи М.В.Лисенка, міського краєзнавчого музею, ветерани галузі культури міста.
12

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Філіпенко Сергій Іванович:"Ваша місія – одна з найпрекрасніших. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті. Бажаю вам тепла у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог", - підкреслив очільник міста.
12

Приєдналася до вітань і секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна, яка відзначила, що працівники культурної галузі Знам’янщини вносять неабиякий внесок у розвиток народного мистецтва та інших важливих ланок, з яких складається галузь. Вона подякували всім присутнім за невтомну та наполегливу працю та побажала всіх гараздів на ниві мистецтва.

В знак глибокої поваги кращі працівники культури були нагороджені відзнаками Знам’яської міської ради, відділу культури і туризму, міського Палацу культури за активну культурно-просвітницьку діяльність та розвиток галузі в ім’я розквіту рідного міста й на благо України.
12

У вітальному слові керівник відділу культури та туризму Бабаєва Світлана Миколаївна зазначила, що  «Народ існує доти, доки жива його культура. У ці непрості для країни часи ми маємо зробити все, щоб підтримати народні таланти. Зберегти кольори радості і віри на наших рушниках, оптимізм в наших піснях. Продемонструвати усьому світові те, що Україна багата самобутньою музикою, літературою, народною творчістю".
12

Учасники заходу мали змогу насолодитися прекрасними виступами від юних. але незвичайно талановитих солістів Центру дитячої та юнацької творчості (дир. Г. Подвиженко), які створили неймовірно святкову атмосферу в залі.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты