П`ятниця, 03.05.2024, 21:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » День працівників соціальної сфери
14:04
День працівників соціальної сфери

 
12
Напередодні професійного свята – Дня працівників соціальної сфери знам’янчани   вітали працівників соціальної сфери міста. З нагоди професійного свята у Центрі дитячої та юнацької творчості на урочистості зібралися працівники соціальної сфери міста. Привітати їх прийшли міський голова І.Крижановський, керуюча справами виконавчого комітету Л.Меренкова, начальник організаційного відділу О.Зайченко,  голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук. 

Говорячи про важливість та важкість роботи працівників соціальної сфери, міська влада наголосила на тих якостях, якими наділені соцпрацівники – розуміння, терпіння, комунікативність, відповідальність і, в першу чергу, людяність.
 
12
До присутніх із теплими словами привітання та щирої поваги звернувся міський голова І.Крижановський. Він зазначив, що діяльність і праця працівників сфери соціального захисту сповнена гуманізму, добра, тепла. Люди, які працюють у цій сфері, виявляють милосердя за велінням совісті та покликом душі. «Саме через Ваші серця, шановні працівники соціальної сфери, проходять нелегкі долі ветеранів та інвалідів, пенсіонерів, безробітних, дітей-інвалідів, багатодітних та малозабезпечених сімей. Ви вселяєте надію, допомагаєте людям, які потрапляють у складні життєві обставини, витримати напруження життєвих обставин». Міський голова підкреслив значимість та важливість роботи соціальних працівників на місцевому та державному рівнях.   Очільник міста побажав працівникам соціальної сфери міцного здоров’я, довголіття, любові, миру у кожну домівку.
 
12
До вітальних слів міського голови долучилися начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, директор Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Н.Шевченко, які     від щирого серця подякували своїм підлеглим за сумлінну щоденну працю, від душі побажали усім родинного затишку, благополуччя, злагоди, процвітання.

Кращі працівники системи соціального захисту населення міста були нагороджені   грамотами  та подяками Кіровоградської обласної  та   Знам’янської  міської рад.

Святковою концертною програмою порадували працівників соціальної сфери кращі творчі колективи та виконавці  Центру дитячої та юнацької творчості та міського Палацу культури.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 904 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты