Вівторок, 23.04.2024, 21:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Липень » 11 » День рибалки
08:44
День рибалки
 
12                День рибалки - всенародне свято, його вважають своїм мільйони любителів рибної ловлі, яким це заняття приносить радість і насолоду. Риболовля викликає інтерес навіть у тих, хто знайомий з рибною ловлею лише з розповідей інших. 10 липня  у с. Новомиколаївці  відзначали це свято усі для кого риболовля - спорт, хобі, улюблена робота, особливий стан душі.    
12                На святі були присутні почесні гості – заступник голови обласної державної адміністрації Б. Андрющенко, начальник головного управління агропромислового комплексу обласної державної адміністрації С. Горбенко, міський голова І. Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко, голова районної ради Т. Михайлова, селищний голова смт. Знам’янка Друга С. Філіпенко, голова Дмитрівської сільської ради Н. Стиркуль.    
12                Під час свята  проводились  змагання з риболовлі, волейболу та стрільби з пневматичної рушниці. Керівництвом Дмитрівської сільської ради та Українським товариством мисливців та рибалок були створені найкращі умови для проведення цих заходів. Після змагання з риболовлі, в якому брали участь майже 20 команд, визначилась команда переможців  із с. Дмитрівки. Захоплюючими стали спортивні змагання з волейболу, у яких перемогла команда  м. Знам’янка. Постріляти з пневматичної рушниці могли не тільки учасники змагань, а і гості свята. Переможці отримали грамоти від Українського товариства мисливців та рибалок та призи, які були надані   міською організацією Партії регіонів.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты