Субота, 04.05.2024, 17:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 21 » День, що об’єднує серця!
14:48
День, що об’єднує серця!
 
12  Щорічно за ініціативи Національного Олімпійського комітету України по всіх містах нашої держави проходять спортивні заходи з метою пропаганди здорового способу життя, ідей олімпізму, залучення різних верств населення до фізичної культури та спорту.
На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича 21 червня 2013 року в нашому місті було проведено саме такий Олімпійський день.
Урочисте відкриття відбулося на міському стадіоні за участі начальника відділу молоді та спорту Р.Ладожинської, тренерів, мешканців міста. У спортивних змаганнях Олімпійського дня прийняли участь вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.
На міському стадіоні було організовано виставку досягнень міських спортсменів у різноманітних змаганнях. Яскраве сонце відбивалося в численних кубках та медалях, що не могло не приваблювати малюків, які прийшли подивитися і позмагатися. Всі охочі мали змогу поспілкуватися з тренерами та обрати, який вид спорту їм буде до душі у наступному навчальному році.
Програма заходу включала в себе змагання із різних видів спорту, велопробіг, а також різноманітні конкурси та вікторини на олімпійську тематику.
Начальник відділу молоді та спорту Р.Ладожинська привітала учасників змагань та побажала нових успіхів і досягнень, вручила Диплом Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА за ІІІ місце у змаганнях з волейболу в залік обласних спортивних ігор серед команд районів та міст.
Учасники заходів отримали листівки про участь в Олімпійському дні, який проводиться під егідою Національного олімпійського комітету України. Організатори Олімпійського дня переконані, що ця подія стала в Знам’янці справжнім святом спорту, здоров’я та гарного настрою.



Категорія: Новини спорту | Переглядів: 984 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты