Субота, 20.04.2024, 00:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 22 » День Соборності
18:43
День Соборності
12
22 січня – особливий день у становленні Української державності – День Соборності України. Це свято, що відзначається щороку в день проголошення возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року. 

В нашій школі це свято відзначається щорічно, але особливо урочисто воно пройшло сьогодні, бо саме в такі непрості часи єднання і любов до неньки-України особливо потрібні. 

12
Всі вчителі школи зранку провели інформаційні хвилинки, протягом дня учні зацікавлено вивчали повідомлення інформаційного вісника, розміщеного у холі закладу. Учні 11 класу стали активними учасниками свята, безпосередньо долучившись до висвітлення інформації про події, що передували самовизначенню України, як суверенної та незалежної держави.

Серед святкових заходів мав місце й виховний захід, проведений на базі 9 класу  бібліотекарем Свірбій С.А. спільно зі студентом історичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка Москаленком М.С., колишнім учнем закладу, який окреслив найвизначніші події в історії України, що передували її становленню та самоствердженню. 

Не залишилися поза увагою й трагічні події сьогодення, а головне – постаті, що закарбувалися в пам’яті кожного з нас назавжди. 

12
Хвилиною мовчання вшановано ти, хто загинув у зоні АТО, адже це невимовний біль у душі кожного з нас. Національні кольори прапора, українська символіка, блакитно-жовті стрічки – символи єднання нашої держави. 

Це єдність, про яку споконвічно мріяли наші пращури, Шевченком омріяна єдність, що має стати запорукою існування єдиної, соборної демократичної України. Бо тільки єдність людей і спільність їхньої мети відкриває шляхи до перемоги, до світлого майбутнього нашої держави.

Ми – Україна! Ми – разом! Ми – патріоти! Ми – єдині!

Заступник директора 
Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
Попова Т.М.


Категорія: Новини освіти | Переглядів: 922 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты