П`ятниця, 29.03.2024, 01:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 20 » День Святого Миколая
10:33
День Святого Миколая
12
19 грудня в Україні відзначається День Святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. 

В цей день  кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Саме Святий Миколай є найбільшим прикладом  милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених і потребуючих допомоги. 

Приємним дарунком для всіх вихованців Центру дитячої та юнацької творчості став святковий захід до Дня Святого Миколая. 
12

На заході були присутні шановні гості: перший заступник міського голови   Загородня В.Г., начальник відділу організаційно - кадрової роботи Зайченко О.А., начальник відділу освіти Грекова Л.А.

При вході до актової зали гості заходу мали змогу отримати естетичне задоволення від виставки дикаритивно - ужиткового мистецтва «Святий Миколай нас оберігай». Також під час виставки відбувався ярмарок-розпродаж новорічних сувенірів. Участь у виставці прийняли вихованці гуртків: «Незвичайне поряд» (керівник С.Кондратьєва); «Іграшка-сувенір» (керівник Н.Любінська); «Малюнок. Графіка. Живопис.» (керівник С.Цатурян); «Бісероплетіння» (О.Демченко); «Українська вишивка» (керівник С.Дордюк); «Паперопластика» (керівник Н.Філоненко); «Оригамі» (керівник Л.Догадіна); «Технічний дизайн» (керівник Н.Леонова); «Судномодельний» (керівник В.Каракаш’ян); «Сувенір» (керівник Ю.Випиналюк); «Початкове технічне моделювання» (керівник Г.Шматкова).
12

Всі присутні на святі мали змогу познайомитись та пограти з гарною чарівницею, неслухняним домовиком та чарівними ляльками. Але самим приємним та довгоочікуваним для дітлахів став прихід Святого Миколая разом зі своїми помічниками Янголятами. Він привітав всіх зі святом побажав миру, добробуту та злагоди. Та як же без солодких подарунків! Всі дітлахи отримали на згадку від Миколая солодкий подарунок та іконку    Св. Миколая Чудотворця.

Святковий настрій дарували вихованці «Зразкового хореографічного колективу "Екстраверт”» (керівники М.Стукаленко, К.Степанова); хореографічного колективу естрадного танцю «Конфетті» (керівник М. Демків); «Зразкового хореографічного колективу "Веселка”» (керівник Т.Часник); вокальні групи (керівники Ж.Ніклонська та Ю.Єніна). Організатором заходу стала С.Шуляшкіна –Кулікова, звуковий супровід забезпечив О.Безай.
12

Колектив Центру дитячої та юнацької творчості вітає Всіх зі святом Святого Миколая та наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

Від хатинки до хатинки
Ходить Миколай —
Кожушок чарівний,
Срібна борода.
Він несе дарунки
Діточкам малим
І любов дарує
Українцям всім!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты