Четвер, 18.04.2024, 15:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 20 » День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє
10:17
День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє
12
19 грудня Україна святкує дитяче свято – День Святого Миколая.
Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас, День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє. Та передусім це найбажаніший день у році для дітлахів. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже в їхньому прекрасному дитячому світі, за їх найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.
12Звичайно подарунки дітям кладуть батьки, зберігаючи у таємниці свою причетність до них, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя у святого.
Особливу увагу приділяють тим дітям, хто позбавлений батьківського піклування. «Всі вони – наші діти, і ми, дорослі, повинні робити все від нас залежне, щоб вони були максимально охоплені увагою держави», - наголошує Президент України В.Янукович.
Саме цього дня 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дошкільного віку, які виховуються в 8 сім’ях опікунів м.Знам’янки та смт.Знам’янка Друга чекали Миколая Чудотворця з подарунками та солодощами. До малечі з подарунками завітав також міський голова І.Крижановський та селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко. В ході бесіди з опікунами міський голова наголосив що кожна дитина повинна рости в сім’ї, саме це є одним з ключових завдань Президента України та міської влади.
Радощам не було меж. Дітлахи розповідали вірші та співали різдвяних пісень.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 904 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты