П`ятниця, 29.03.2024, 14:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » День українського козацтва
11:59
День українського козацтва
12
Середина жовтня. На дворі дивовижна осінь. 14 жовтня – особливий день, коли  переплітаються релігійне та державне, народне та військове. День українського козацтва . Покрова  Пресвятої  Богородиці. День захисника України. 

Напередодні  свята Дня українського козацтва працівники міської юнацької бібліотеки разом з колективом викладачів дитячої  музичної  школи ім. МС. Лисенка підготували та провели для вихованців музичної школи та їх батьків патріотичну годину « Я – українець! Я – козак! Я – патріот своєї Батьківщини!». 
12

Бібліотекар Бабіна О.М.ознайомила присутніх  з історією розвитку українського козацтва, розповіла про героїчні подвиги героїв-козаків Дмитра Вишневецького(Байду), Івана Сірка,Северина Наливайка та інших. 

Окрасою заходу були музичні номери  у виконанні вихованців музичної школи :ТерпакаОлександра(баян), Козішкурт Софії  та НечипоренкоАліни (фортеп’яно), Почхуа Єгора (акордеон),Руденко Лізи (гітара), вокального ансамблю «Домісолька»   та  вокального квартету  викладачів  музичної школи ,лауреатів  Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Калиновий спів»  у складі:  Малініної Д.О., Тихонюк О.В.,  Потапчук Л.Я., Коваленко Є.В. та слайди з історії  Запорозької  Січі.
12

Історія України – це тисячолітня історія українського народу. І не знати її, не шанувати її, просто неможливо. Бо тоді ми втратимо своє ім’я – український народ. Тож  українському роду – нема переводу!
Категорія: Новини культури | Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты