Понеділок, 06.05.2024, 11:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 6 » День відкритих дверей центру зайнятості
08:24
День відкритих дверей центру зайнятості
       12
Ось і завітало до нас літо, а разом із ним і свято всіх дітей – Міжнародний День захисту дітей. Також початок літа ознаменувався початком діяльності літніх пришкільних таборів для учнівської молоді.

Не залишили поза увагою це свято і спеціалісти Знам’янського центру зайнятості, завітавши до літнього пришкільного табору «Сонечко», що діє на базі ЗШ №1. Метою візиту фахівців служби зайнятості було формування у дітей професійних інтересів та позитивного ставлення до трудової діяльності, усвідомленого вибору професійного майбутнього.
На території табору учасники заходу отримували різноманітні профорієнтаційні послуги. Діти молодшого шкільного віку активно приймали участь у конкурсах «Вгадай професію», «Хто знає більше професій?» та вікторині «Компас у світі професій».

Для дітей старшого шкільного віку було проведено профорієнтаційний урок «Реальне трудове життя», протягом якого учасники мали змогу отримати інформацію про світ професій, вимоги та особливості сучасного ринку праці, соціальні послуги, що надає служба зайнятості, зокрема її можливості щодо сприяння працевлаштуванню молоді. Молоді люди також активно обговорювали тему престижності робітничих професій, та розмір заробітної плати. Значний інтерес викликало обговорення навчальних закладів, де можна здобути професії, що користуються попитом на ринку праці регіону. Ця тема викликала жваве обговорення між учасниками заходу і їм фахівцями служби зайнятості було надано поради щодо вдалого професійного вибору.
       12
Також, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, приміщенні Знам’янського міськрайонного центру зайнятості було проведено День відкритих дверей центру зайнятості для учасників літнього пришкільного табору «Веселка», що діє на базі ЗШ №4 м. Знам’янка .

Під час проведення заходу було надано інформацію про мету роботи та про послуги, що надає державна служба зайнятості, інформацію про актуальні професії на ринку праці, його особливості в Знам’янському районі. Aкцентовано увагу на важливості організації професійної інформації, завданням якої є своєчасне забезпечення молоді вичерпними та докладними відомостями про стан ринку праці регіону.

Учасники заходу мали змогу озайомитися інформаційно-довідковими матеріалами щодо професій та спеціальностей. Вони цікавилися інформацією про підприємства, установи, організації міста та району а також про навчальні заклади, що розташовані на території Кіровоградської області та, зокрема, на території Знам’янського району.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты