Понеділок, 06.05.2024, 12:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 6 » День відкритих дверей для учнів Знам’янської загальноосвітньої школи № 4
09:25
День відкритих дверей для учнів Знам’янської загальноосвітньої школи № 4
 12
День відкритих дверей для учнів Знам’янської загальноосвітньої школи № 4, що відбувся в міськрайонному центрі зайнятості, був направлений на підвищення рівня поінформованості дітей про світ професій; популяризацію робітничих професій; надання допомоги школярам у їх професійному самовизначенні. Цей день був наповнений різноманітними заходами.

Так, наприклад, відбувся профорієнтаційний урок, спрямований на формування у дітей реального погляду на вибір професії з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці; підвищення інтересу до робітничих професій тощо. Випускників поінформовано про послуги, які надає служба зайнятості молоді, зокрема щодо її сприяння працевлаштуванню шляхом професійного навчання. Юнаки й дівчата отримали поради щодо вдалого професійного вибору; уникнення помилок при виборі професії; успішного проходження співбесіди з роботодавцем та перших кроків у напрямку побудови професійної кар’єри тощо. Йшлося й про класифікацію професій, професійний астропрогноз та барометр професій їх актуальності.

Під час екскурсії просторовими зонами центру зайнятості, зокрема секторам самостійного пошуку роботи та профінформаційному, де діти мали можливість ознайомитися з описами професій, інформаційно-довідковими матеріалами щодо професій, спеціальностей; переглянути інформацію про підприємства, установи, організації міста і району, а також навчальні заклади, що розташовані в області та, зокрема, на Знам’янщині.

Особливий інтерес учасників викликала презентація соціальних послуг служби зайнятості, її можливості щодо сприяння працевлаштуванню молоді, у т.ч. із використанням нових мобільних методів інформування (система автодозвону, мобільні сервіси, регіональний Wеb-портал, Інтернет-портал «Труд»), що дають можливість прискорити одержання та надходження відповідної інформації, оперативно заповнити вакантні робочі місця.

Велику зацікавленість у дітей викликало комп’ютерне експрес-тестування, де за допомогою профконсультанта вони мали можливість отримати індивідуальні консультації щодо професійного визначення, співвіднести власні інтереси та можливості з вимогами професії.

Л. Базюк, головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Знам'янського міськрайонного центру зайнятості
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 820 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты