Субота, 20.04.2024, 03:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 5 » День відкритих дверей у територіальному центрі соціального обслуговування м.Знам’янка
07:20
День відкритих дверей у територіальному центрі соціального обслуговування м.Знам’янка
12
З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка 1 жовтня відбувся «День відкритих дверей». 

Цього дня завдяки спільним зусиллям  колективу терцентру було відкрито тренажерну залу, обладнану сучасними тренажерами,  та кімнату психологічного розвантаження. Це дозволить  бажаючим не лише займатися спортом та ефективно боротися зі шкідливими звичками, а й різноманітно проводити вільний час, спілкуватися, отримувати цікаву й корисну інформацію. Під час відкриття до всіх присутніх звернулася в.о. першого заступника міського голови Іваськів Т.А., яка підкреслила,  що влада постійно турбується про пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями. Директор терцентру Костікова Тетяна Миколаївна, в свою чергу наголосила, що країна і люди зараз переживають складні часи  і особливо важко людям похилого віку та інвалідам, тому одне з завдань нашої установи - зробити їх життя більш якісним та повноцінним. 
 
12
Усі, хто завітав до терцентру мали змогу відвідати виставку робіт членів клубу «Калина» та пригоститися чудовими дарами осені: яблуками, грушами, горіхами, кавунами, смачним пирогом та унікальними сортами столового винограду, який люб’язно надав керівник клубу виноградарів Голдінов А.В.

Тож запрошуємо усіх бажаючих пенсіонерів та осіб, які мають групу інвалідності, завітати до територіального центру та познайомитися з новими послугами установи за адресою: м.Знам’янка, вул.Глібка, 28, телефон для довідок: 2-34-60

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/8

Кировоград: новости и сайты