П`ятниця, 26.04.2024, 18:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 26 » День здоров'я на оновленому майданчику
11:05
День здоров'я на оновленому майданчику
 
12       Школа - це не тільки уроки та виховні заходи. Школа допомагає підтримувати фізичний стан учнів. Учні не уявляють життя без спорту. Але наша спортивна матеріально-технічна база, зокрема баскетбольний майданчик залишали бажати кращого. На майданчику не те що грати, а навіть бігати було небезпечно через нерівності та вибоїни. Ми вже змирилися з таким сьогоденням. А днями в школі було обладнано нове асфальтове покриття на баскетбольному майданчику. Цієї події шкільна громада чекала вже багато років і нарешті дочекалася. Тому з метою пропагування спорту та відзначення відкриття нового баскетбольного майданчика 25 вересня 2011 року в загальноосвітній школі № 4 було проведено День здоров’я. Під час свята проведені різноманітні змагання, зокрема: ”Влучний кидок”, ”Лови момент”, ”Футбол на траві”, ”Сороканіжка”, ”Країна силачів”, ”Юний турист”, в яких взяло участь близько трьохсот п’ятдесяти учнів, випускників минулих років, батьків
12 Відкриття майданчика відбулося у присутності голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Миколайовича Ларіна, першого заступника голови обласної ради Шаталова Олександра Сергійовича, міського голови Крижановського Ігоря Борисовича, першого заступника міського голови Джулая Володимира Олександровича, начальника відділу освіти Сиромятнікова Володимира Івановича, депутатів обласної та міської рад. 
"Ми вже відкрили більше 100 майданчиків за цей рік по області, і ми маємо ставити завдання, щоб в кожній школі,в кожному дворі був і спортивний, і дитячий майданчики, щоб молодь займалася спортом. Я хочу, щоб Ви підштовхували владу на добрі вчинки, щоб не давали спокою ані міському голові, ані депутатам міської і обласних рад, щоб вони були справжніми слугами народу, а ми завжди їм допоможемо, зокрема я бачу, що вам треба на майданчику потрібні нові щити, і я обіцяю, що вони у вас незабаром будуть. А що вам ще треба, ви просіть, ми допоможемо", - розповів губернатор присутнім.
"Насправді ми планували замінити щити, але вам уже пообіцяв губернатор, тому ми для вас зробимо ще щось інше", - продовжує думку міський голова Ігор Борисович Крижановський під час свого виступу.
12         Після виступів Сергій Миколайович відкриває майданчик кидком м’яча в баскетбольне кільце. Майданчик відкрито - починаються змагання.
Висловлюємо щиру вдячність обласній владі, зокрема Сергію Миколайовичу Ларіну за сприяння розбудові майданчика; працівникам філії Знам’янського райавтодору ДП Кіровоградський облавтодор (керівник Л.М.Маковій) за безпосереднє виконання робіт по відновленню майданчика; учням 6 - 11 класів, які виконали підготовку покриття до ремонту; технічним працівникам школи та учням старших класів, які фарбували обладнання та нанесли розмітку на майданчик.

 
12         
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 852 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты