Четвер, 02.05.2024, 01:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 1 » День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного
13:54
День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного
          
12
Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, сьогодні роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя. Учні шкіл, технікумів, коледжів, вузів, подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули.
           
12
 
1 вересня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня Знань. Зі словами привітання з Днем Знань та початком нового навчального року до учнів, педагогів та батьків звернулися представники органів виконавчої влади, представники органів місцевого самоврядування, керівники установ та організацій Знам'янщини.

Міський голова Ігор Борисович Крижановський взяв участь у святкуванні Дня Знань у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 ,ЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім. Т.Г.Шевченка та навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей"           
12
.

Ігор Борисович привітав учнів, педагогів, батьків зі святом – Днем знань, побажав всім сил, витримки, наснаги на шляху до знань. Вітаючи колективи шкіл міський голова підкреслив, що День Знань – це справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
          
12

Секретар міської ради Надія Анатоліївна Адамович привітала учнів та педагогічний колектив ЗШ № 3 та № 6. Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Іванівна Меренкова відвідала та привітала з початком нового навчального року педагогічний колектив, учнів та батьків ЗШ № 4. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты