Четвер, 02.05.2024, 20:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд чергової сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
08:50
Депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд чергової сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
12       У ході підготовки до 34 сесії міської ради шостого скликання 20 грудня під головуванням голови комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Сиромятніков), з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), з питань споживчого рику, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко) та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик).
У роботі комісій брали участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко та начальник фінансового управління Т.Іваськів.
Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 29.12.11р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.04.2012р. №555 «Про міський бюджет на 2012 рік за програмно-цільовим методом», «Про приватизацію об’єктів комунальної власності міста на 2013 рік», «Про перелік об’єктів комунальної власності міста, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах у 2013 році», «Про надання згоди на передачу цілісного майнового комплексу Знам’янської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги до спільної власності територіальної громади області».
На засіданні також було розглянуто питання «Про хід виконання Міської програми забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян у м.Знам’янці» та «Про хід виконання міської програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2015 роки».
Крім цього, постій комісії розглянули Правила благоустрою та санітарного утримання міста Знам’янка, смт.Знам’янка Друга, селища Водяно та затвердження структури апарату управління Знам’янської міської ради.
А також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин в які були внесені доповнення.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 563 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты