П`ятниця, 29.03.2024, 14:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 27 » Депутатські комісії
16:56
Депутатські комісії
     
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 54 сесії міської ради, під головуванням депутата міської ради О.Смика, відбулося спільне засідання постійних комісій, на яких розглянуто 44 питання.

Основними питаннями, які були розглянуті спільним засіданням це - звіт Знам’янського міжрайонного прокурора про стан законності на території міста Знам’янка у 2013 році, звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2013 рік, звіт про виконання міського бюджету за 2013 рік, а також - «Про внесення доповнень до Положення про відділ по обслуговування ради Знам’янської міської ради», «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 25.12.2013р. №1183 «Про приватизацію об’єктів комунальної власності міста у 2014 році», «Про внесення доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури на 2012-2015 роки», «Про внесення доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти міста на 2014-2015 роки в частині реалізації обласної програми «Вчитель», «Про внесення доповнення до Програми реформування розвитку житлово-комунального господарства м. Знам’янки на 2013-2015 роки», «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 21.01.2014р. №1204 «Про затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м. Знам’янці на 2014-2017 роки».

На спільному засіданні постійних комісій депутати заслухали інформації - «Про хід виконання Програми зайнятості населення м. Знам’янка Кіровоградської області на період до 2017 року за 2013 рік», «Про стан виконання Програми соціального захисту населення міста Знам’янка за 2013 рік та затвердження Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2014 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік».

На засіданні постійних комісій також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради об’єкта інфраструктури (новий тротуар) по вул. Глібка,42», «Про встановлення орендної плати за нерухоме майно», «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ТП-167 до житлового будинку по вул. Привокзальній,8», «Про перелік об’єктів комунальної власності міста».

Депутати також розглянули питання: «Про встановлення нормативу та порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) для підприємств комунальної власності міста, яка підлягає зарахуванню до місцевого бюджету», «Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янської міської ради у новій редакції», «Про затвердження Положення про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків, розташованих на території міста Знам’янка», «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі м. Знам’янка», «Про створення служби містобудівного кадастру», «Про участь в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування», «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затверджені рішенням міської рад від 31 березня 2009р. №924 «Про організацію дорожніх знаків по м. Знам’янка», а також питання, що стосуються сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

Депутати попередньо погодили тексти звернень до Голови Верховної ради України О.Турчинова щодо внесення змін до статей 39 та 39-1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (щодо сплати забудовником коштів пайової участі у розвитку інфраструктури) та до Голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо зміни механізму формульного розрахунку обсягу міжбюджетних трансфертів для міста Знам’янка.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

У роботі комісій брали участь^ депутат обласної ради, перший заступник міського голови В.Джулай, депутат обласної ради С. Кліпацький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, Знам’янський міжрайонний прокурор О. Глобенко, голова міської організації ветеранів України Г. Бабійчук, голова обласної організації політичної партії «Громадянська позиція» В. Щуров, голова міської організації УНП Я.Корчинський, начальники відділів та управлінь.

Після засідання депутатських комісій було проведено День депутата, на якому обговорили питання щодо термінів та порядку подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру депутатами міської ради за 2014 рік, а також основні норми Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в частині врегулювання питання конфлікту інтересів, що виникають під час виконання депутатами міської ради своїх повноважень.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 966 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.3/3

Кировоград: новости и сайты