Неділя, 05.05.2024, 07:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 27 » Депутатські комісії
09:53
Депутатські комісії
12
Відбулися засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов) та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик) на яких депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд 56 сесії міської ради, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік».

Начальник фінансового управління Т.Іваськів проінформувала депутатів щодо збільшення доходів та видатків загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на організацію життєзабезпечення сімей військовослужбовців, евакуйованих з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя у сумі 162,0 тис.грн.

На засіданні постійних комісій було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №40 по вул.Маяковського», «Про надання дозволу на безоплатну передачу об’єкта завершеного будівництва», «Про зняття з обліку погруддя пам’ятника Т.Г.Шевченка, що демонтовано», «Про внесення змін до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м.Знам’янка на 2014-2016 роки».

Також, депутати внесли до порядку денного проекти рішень «Про внесення змін до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янка на 201-2015 роки»; «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка» та «Про затвердження технічної документації із землеустрою для подальшого заключення договорів оренди земельних ділянок».

Депутати розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

При цьому депутати погодили винесення проектів рішень по всіх питаннях на розгляд сесії.
Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

У роботі комісій брали участь міський голова І.Крижановський, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів та управлінь.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 978 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты