Понеділок, 06.05.2024, 15:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 24 » Депутатські комісії
09:16
Депутатські комісії
      
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 61 сесії міської ради, за участю міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради Н.Адамович, керуючої справами міськвиконкому Л.Меренкової, депутатів міської ради та керівників структурних підрозділів апарату управління міської ради відбулися засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов), з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. І.Качанов), з питань землекористування та будівництва (гол. І.Савельєв) на яких розглянуто 31 питання.

Основними питаннями, які були розглянуті були питання: щодо надання начальником Знам’янської державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Знам’янка та Знам’янського району при УМВС України в Кіровоградській області звіту про роботу підрозділу за перше півріччя 2014 року; про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Знам`янської міської ради та про затвердження першого заступника Знам’янського міського голови (обговорено кандидатури, що подані міським головою); про стан виконання рішень Знам’янської міської ради шостого скликання за І півріччя 2014 року; про визначення у новій редакції територій, у межах яких діють органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети; про внесення змін до рішення міської ради від 29.05.2002 р. №48 «Про зняття з балансу Знам’янської житлово-експлуатаційної контори №1 приватизованих малоквартирних будинків за адресою: м.Знам’янка вул.Осадчого,8, Пролетарська,4, Глінки,13, Матросова,54, Гагаріна,18, Лебедя,7»;про внесення змін до рішення міської ради від 07.06.2006 р. №17 «Про зняття житлового будинку №6 по вул. Осадчого з балансу житлово-експлуатаційної контори №1»; про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №8 по вул. Гагаріна; про внесення змін до міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015 роки; про внесення змін до рішення міської ради від 06 вересня 2013 року №1029 «Про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника; про внесення змін та доповнень до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м. Знам’янка на 2014-2016 роки» та інші.
Також депутатам представлено до розгляду доопрацьований Статут комунального підприємства «Знам’янка житлово-експлуатаційна контора №1», для затвердження його на черговій сесії міської ради у новій редакції.
       
12
Зі звітом про виконання міського бюджету за ІІ квартал 2014 року присутніх ознайомила начальник фінансового управління міськвиконкому Т.Іваськів, а також запропонувала розглянути проект рішення щодо внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

До порядку денного шістдесят першої сесії міської ради пропонується внести проекти рішень щодо умов оплати праці: міського голови Знам’янської міської ради, секретаря Знам’янської міської ради, першого заступника міського голови виконавчого комітету Знам’янської міської ради, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, депутати міської ради, начальник фінансового управління Т.Іваськів, яка, також, ознайомила присутніх з новаціями бюджетних відносин в контексті децентралізації повноважень та фінансів, що розроблені Міністерством фінансів України і пропонуються, в разі проведення змін до відповідних законодавчих актів, до впровадження з 2015 року.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 989 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты